Geçtiğimiz hafta Hacıosmanoğlu'nun 3 saat süren bir görüşme yaptığı ve dönmesi için büyük oranda ikna ettiği Güneş, düşünmek için biraz zaman istemişti

Trabzonspor'da Şenol Güneş için geri sayıma geçildi. Mustafa Akçay'ın ayrılmasından sonra başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun masaya oturduğu kurt hoca, bugün yönetimle yeniden buluşacak. İlk görüşmede tereddütleri olan kurt hoca için başkan Hacıosmanoğlu, "Takımımızı Türkiye'nin en büyük hocalarından birine, Şenol Güneş'e emanet etmek için ne gerekiyorsa yapacağız" demiş, görüşmenin olumlu geçtiğini açıklamıştı.

REKORLARIN ADAMI
Bordo-mavili camiada deyim yerindeyse herkes 'rekorların adamı' Güneş'in dönmesi için seferber oldu. Camia ve taraftarın 'Geri dön' çağrılarına kayıtsız kalmayan Güneş, ilk görüşmede başkandan düşünmek için zaman istemişti. Bugün bir kez daha başkan ile bir araya gelecek Güneş'in çok büyük ihtimalle görevi kabul edeceği vurgulanıyor. Futbolun tek patronu olacak Şenol Güneş ile birlikte takım eski ihtişamlı günlerine dönecek.

BİZE "HAYIR" DEMEDİ
Başkan başkan yardımcısı Yakup Aslan dün konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Aslan, "Güneş'ten tam cevap alamadık. Bize 'hayır' demedi. Ondan cevabı alacağız. Güneş'in kararına kadar Mandıralı takımın başında olacak. Herkes efsane hocamız Güneş'in dönmesini bekliyor. Tüm planlarımızı ona göre yaptık. Kısa zamanda Güneş'in takımın başına geçmesini ve toparlamasını bekliyoruz" diyerek müjdenin yakın olduğunu ima etti.
Editör: TE Bilişim