Teknik direktör Şenol Güneş, UEFA'nın Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a Avrupa kupalarından bir yıl men cezası vermesi üzerine uyarılarda bulundu. Bu üç kulübe verilen cezanın kendisini çok üzdüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, "UEFA'dan üç kulübümüze gelen ceza tüm Türkiye'ye verilmiş bir mesajdır. Şimdi herkesin daha çok dikkatli olması gerek. Artık pahalı ve sorunlu transferlerden kaçınmalıyız. Üç kulübün durumu hepimizi ilgilendiriyor ve ders alınması gerekiyor" diye konuştu.

DiKKATLi OLMAYA DEVAM ÜLKE
Ülke futbolunun zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Güneş, "Yıllardır futbolun içindeyim, yurt dışında çalıştım, diğer ülkeleri takip ettim. Ama hiç bu kadar kötü bir ortamla karşılaşmadım. Zaten malum durumlar yüzünden bu yıl herkes için kötü geçti. Bir de UEFA'nın verdiği cezalar üstüne geldi. Türkiye'de futbolculara Avrupa'da ödenmeyen astronomik ücretler veriliyor. Ülkemiz futbolcular için cennet gibi bir ülke ama kulüplerimiz için bu durum tam tersi. Çok yara alabiliriz. Biz Trabzon olarak mali konularda dikkatli olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TRABZON'A MERHABA!
Trabzonspor'un efsane isimlerinden teknik direktör Şenol Güneş, dün doğum gününü kutladı. 1 Haziran 1952 tarihinde dünyaya gelen tecrübeli teknik adam 60. yaşını geride bırakırken, Trabzon'un plakası olan 61'e ilk adımı attı. Bordo-mavili kulüp, dün resmi internet sitesi aracılığıyla yayınladığı mesajla usta hocaya sağlık, başarı ve mutluluk dolu uzun ömürler dilendi. Tatilde olan futbolcular telefonla hocalarını tebrik ederken, Güneş'e ailesinin sürpriz yaptığı öğrenildi.