2010-2011 sezonunda Trabzonspor’da teknik direktörlük yapan ve şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan Şenol Güneş’e taraftardan “Trabzonspor’un Belediye Başkan Adayı ol” yönünde baskısı var.

Şike sürecinde adaletsizliğe karşı, siyasilere iğneleyici söylemleriyle dikkat çeken Şenol Güneş’in yakın çevresine siyasete asla girmeyeceğini işinin spor olduğunu söylediği öğrenildi.

Eski Bakan Faruk Özak’ın da Şenol Güneş’i bu konuda uyardığı iddia ediliyor. Erdoğan Bayraktar’ın istifasının ardından yerel seçimler öncesi sahaya inmesi beklenen Faruk Özak’ın, kardeşi olarak gördüğü Şenol Güneş’in adaylığının kendilerine zarar vereceğini düşündüğü iddia edildi.

Bütün siyasi partiler el birliği ile Trabzonspor’un hakkı olan kupanın üstünü örtmesine, yerel seçimlerde Trabzonspor taraftarının sessiz kalmaması bekleniyor.

BOŞ OY KAMPANYASI

Trabzonspor taraftarı aday çıkartamaması halinde, sandığa giderek boş oy kullanarak tepkisini ortaya koyacağı iddiası da var. Sosyal medya üzerinden “benim oyum Trabzonspor’a” kampanyaları oldukça ilgi çekip beğeni topluyor.

Editör: TE Bilişim