Sivri dilli yorumları ve yaptığı dobra dobra açıklamalar ile dikkat çeken Serdar Bali ‘ye, Sadri Şener ‘in istifa edip etmemesi gerektiğini sorduğumuzda, “ Bu durumda erken seçim Trabzonspor’a fayda sağlamaz. Bu süreç Trabzonspor için çok önemli. Olağan seçime çok zaman kalmadı. Trabzonspor ’un önünde oynayacağı maçlara yoğunlaşması gerekiyor.  “ şeklinde cevap aldık.

Kulüpte taraftardan sorumlu isim olan Serdar Bali ‘ye ayrılışından üzüntü duyup duymadığını sorduğumuzda “  Üzülmüş halim var mı? Ama faydam oldu. Ben ayrıldıktan sonra herkese bilet vermeye başladılar. Rahat etsinler diye. Döndüler eski günlere ” şeklinde cevap verdi.

Tolunay Kafkas’ın gelişi ve Şenol Güneş’in gidişi hakkında önemli yorumlar yapan Trabzonspor ‘un efsane futbolcusu Serdar Bali , hakkında çıkan iddialar hakkında “ Söylersem o büyüyecek. Kedinin kuyruğuna bakarsan miyavlar. Biliyorsun bu iş böyle, demek ki kedinin kuyruğuna basılmış oluyor ama herkesi Allah’a havale ediyorum . Kedimi de taraftara bırakıyorum.  Sadece şunu söylüyorum 1.65 boyumla alay ediyor. Allah böyle yaratmış insanları yapacak bir şey yok. Allah’ın yarattığı birisiyle alay eden insanların dedikleri ne kadar doğru olur?” şeklinde cevapladı.

İşte HaberTS.com ‘a Özel Açıklamalar;