Trabzonsporlu Serkan, Alanzinho ve Yasin, Denizbank'ın Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek Trabzonspor Bonus Kart'ın tanıtımını yaptı. Bordo-mavi forma giyen banka personeliyle fotoğraf çektiren futbolculardan Alanzinho, masaya oturarak müşteriyle ilgilendi ve Bonus Kart hediye etti.

SERKAN: BU SEZON GÜZEL ŞEYLER YAŞATACAĞIZ
Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkan Balcı, çok iyi bir antrenman programıyla sezona başladıklarını ifade ederek, "Gerçekten çok yorucu başladık. Yeni antrenörümüz geldi. Şu anda her şey bizim istediğimiz gibi gidiyor. Yeni arkadaşlarımız gelecek, gidenler olacak. Şu anda bizim için her şey çok olumlu. İnşallah bunu kamp dönemine de yayarak birlik ve beraberliğimizi üst seviyeye çıkartacağız. Geçen sene taraftarımızı biraz üzdük. Bu sezon onlara daha güzel şeyler yaşatacağımıza inanıyorum. Bize güvenmelerini ve inanmalarını istiyoruz. Her şekilde her şeyde tam destek olmalarını istiyoruz" dedi.

BURAK KALSA SEVİNİRDİK AMA..
Serkan Balcı, Burak'ın takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu da vurgulayarak, "Burak bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Geçen sene takımımızın gol yükünü çekti. Arkadaşımız bir sıçrama yakaladı. Tabii ki bunu değerlendirecektir. Biz takım arkadaşları olarak çok seviyoruz kendisini. Kalsa sevinirdik ama onun kendi tercihi. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. Kendisiyle görüştüm tabi. O da beklemede. Trabzonspor'u çok sevdiğini her zaman her yerde söylüyor. Transfer döneminde bu tür şeyleri pek konuşmuyoruz onunla. Herkes transferi sorduğu için biz de o şekilde arkadaşımızı rahatsız etmek istemiyoruz" diye konuştu.

HAKETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞU VERİRLER İNŞALLAH
Serkan, şike davasındaki kararları da değerlendirirken şunları söyledi:
"Trabzonspor olarak beyaz bir sayfa bizim için. Aklanmaları çok önemli. Bu karar bizim şampiyonluğumuzun hukuksal olarak ilanıdır diye düşünüyorum. İnşallah hak ettiğimiz 2010 - 2011 şampiyonluğunu verirler diye düşünüyorum. Bu sene de inşallah sahada kaldırmak istiyoruz kupayı. Bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

ALANZİNHO: GERİDE KALANLAR BURAK'IN YOKLUĞUNU ARATMAYACAK
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho da, "Sezona iyi bir başlangıç yapıp iyi dereceler almak istiyoruz. Bizim hedefimiz geçen sezondan daha iyi bir Trabzonspor ortaya koymak. Trabzonspor büyük bir kulüp ve her sezon güçlü olmak zorunda. O yüzden iyi bir çalışma döneminden sonra iyi bir başlangıçla sezonu iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi. Alanzinho, Burak Yılmaz'la ilgili bir soruyu yanıtlarken de şunları söyledi:

"Burak bizim için çok önemli bir oyuncu, büyük bir golcü. Geçen sezon takıma çok büyük bir katkı yarattı ve gol kralı oldu. İyi bir oyuncu. Böyle bir oyuncunun teklifler alması gayet doğaldır. Gidebilir, kendisi için iyi olan tercihi kullanabilir. Burak hem arkadaş hem de futbolcu olarak Trabzonspor'a katkı yapan biriydi. Eğer kendisi için iyi olanı yapacaksa buna bir şey diyemeyiz. Trabzonspor'un geri kalan oyuncularının hepsi Burak'ın yokluğunu aratmayacak kadar mücadelenin içinde olacaklardır. Bundan herkes emin olsun".