Maçın ardından konuşan Serkan Balcı ve Olcan Adın'ın neşeli tavırları Lig Tv ekranlarına yansıdı. Bir birlerine saç konusunda espriler yapan ikiliden Serkan, "Burada en fazla saçı olan benim heralde. Can kel, kameraman kel, Olcan zaten kel" dedi.

Maçlı ilgili ise Serkan,  “Bizim açımızdan çok önemliydi. Biz bulunduğumuz pozisyon için bütün taraftarlardan özür diliyorum. Ummadığımız yerlerdeyiz. Varımızı yoğumuz kupaya vermemiz gerekiyor ki bu seneyi unutturalım. Bu hafta güzel galibiyet aldık. Herkesin mağlup oldukça özgüven eksikliği oluyor. Bugün hem taraftara hem de oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Olcan çok iyi oynadı. Oda arkadaşımdır. Kötü diyemem. Valla uyutmaz beni” dedi.

Olcan Adın, “Çok stres vardı üzerimizde. Artık Serkan abinin de dediğim gibi tutunacak bir dalımız kaldı. Türkiye kupası. Bunu şehrimize getirmek istiyoruz. Bugün gelen taraftarlarla 1. dakikadan 90. dakikaya olumsuz bir şey yansıtmadılar. Türkiye kupasına odaklanmak istiyoruz Türkiye kupasını Trabzon’a getirmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim