Trabzonspor'un son genel kurulunda başkan adayı olan Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, şikeye UEFA'nın müdahil olmasıyla alakalı olarak düşüncelerini twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kulaçoğlu, "Bir yüce bilgeliğe inanırız: Kainattaki tek mutlak ve kalıcı güç doğruluktur... Doğruluktan şaşan için uzun vadede sürprizlerle dolu hayat.Ülkemizin asıl sorunu hak arayan kişiler ve kurumlar değil, hak gasp eden kişiler ve kurumlardır. Temiz toplum için bu gerçek görülmelidir." dedi.

Şikenin üzerinin rüşvetle kapatılmak istendiğine dikkat çeken Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu,  bu durumu "şeytanı bile aşmak" sözleriyle nitelendirdi.

Bundan sonra yapılması gerekenler konusunda Trabzonspor camiasına da mesaj veren Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Temiz Futbol ve Trabzonspor'un hakları için bugüne kadar verilen cesur ve azimli mücadeleye katılan herkes yeniden tek vücut olmalı.Trabzonspor Başkanı ve Yönetim Kurulu, iki yıldır Temiz Futbol ve hak mücadelesi veren kahramanlarla acilen temasa geçmeli.Mücadelenin her figürünün sürecin bu son düzlüğünde kuruma ve  sonuca büyük katkısı olacaktır. Trabzonspor yönetimini iletişime davet ediyorum.Bugüne kadar mücadeleye katkısı olmayanlar da şimdi cesur ve onurlu bir duruş sergileyerek hak ve adalet için sorumluluk almalılar.Cesur olun, onurlu olun. Tarih bugünleri yazacak. Tarihin şanlı sayfasında yer alma şansını kaçırmayın..."
Editör: TE Bilişim