Tayfa grubunun verdiği iftar yemeğine camianın önemli isimleri katılırken, iftar yemeği sonrasında gerçekleşen şike paneline Av. Nusret Yılmaz ve Av. Hakan Orhan konuşmacı olarak katıldı.

Harun Çelik’in moderatörlüğünde gerçekleşen şike panelinde, aslen Adanalı olan Trabzonsporlu Maçka Kaymakamı, giydiği Trabzonspor logolu tişört ile dikkat çekti. Avukatların yaptığı konuşma sırasında kürsünün önünde bulunan dövizlerden, üzerinde “şike ahlaksızlıktır” yazılı olanı yere düşünce, Trabzonsporlu Kaymakam yerinden fırladı ve dövizi kaldırdı. Balcı’nın bu hareketi bütün salon tarafından ayakta alkışlandı.

Milletvekili olarak sadece Volkan Canalioğlu katılırken, yaptığı konuşmalarla salondan büyük alkış aldı. Canalioğlu, Trabzonspor’un haklarını arayamadıkları noktada partisinden değil, gerekirse vekilliğinden istifa edeceğini dile getirdi.

Siyasi kimliği ile olduğu kadar Trabzonspor’a olan bağlılığı ile de dikkat çeken, Ak Parti teşkilatının ileri gelen isimlerinden olan Av. Ayşe Sula Köseoğlu, “siyasetten uzak durmak yerine, Trabzonspor’un çıkarları doğrultusunda siyaseti kullanmak gerekiyor” dedi.

İftar yemeği ve panelin sonunda söz hakkı alan Tayfa Derneği Başkanı Erman Gedikoğlu,” şike davasında verdiğimiz mücadeleyi şeytan taşlamaya benzetiyorum. Bizlerde bir taş atabiliyorsak ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.