Kızsakta küsemiyoruz bazı değerlerimize, tıpkı Trabzonspor gibi. Hepimizin ortak kaygısı var, yine bir başarısız sezon yaşamak istemiyoruz. Hedefsiz bir Trabzonspor bile şu ligi ilk beşte bitirmek zorunda çünkü formanın hakkını verebilmek bunu gerektirir. Bakıldığı zaman son senelerde gerçekten her takım her takımı yenebiliyor. Fakat bizim yenilgilere değil kötü futbola tahammülümüz yok. Çünkü gerçekten Trabzonspor taraftarları futbolu çok iyi biliyor, anlıyor ve görüyor.

**

Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç bizim için bir çıkış maçı. Çünkü Alanyaspor, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor üçlüsünden dokuz puan almak Trabzonspor için çok önemli. Üst üste gelen galibiyet serileri takımdan daha çok taraftarı yani bizleri motive edecektir hiç şüphesiz. Bu yüzden Yanal ve ekibi herşeyden öte bu galibiyete ve bundan sonra ki maçları kazanmaya inanmak zorundadır. 

**

Özlediğimiz Trabzonspor'u izlemeyi bile özledik. Futbolcuların bilinç altına yerleşmiş "kötü" performansları sebebiyle asla onlara küsmememiz gerek. Bizden giden isimlerin başarıları ortada. Sezonun içerisinde isek destek vermek zorundayız. Kötü eleştirilerden uzak, yapıcı eleştiriler ve düşüncelerle bu takımı her zaman olduğu gibi yine biz sahipleneceğiz.

**

Takım olabilme yolunda ilerleme kaydedeceğimiz bir maç daha olacak Alanya'da. Onlarda yeni takım evet, fakat bizler için önemli olan Trabzonspor gibi bir değerin kazanabileceği bir müsabakada iyi oyun oynama önceliğidir. Bu önceliği sağladığımızda eminim kızgınlıklar ve küskünlükler bir tarafa atılacaktır. Güvenmek zorundayız, inanmak zorundayız ve destek vermek zorundayız. 

Çünkü Trabzonsporlu olmak bunu gerektirir.
Başarılar çocuklar, şimdi destek zamanı!