Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus'u yakın takibe aldı. Akçay, Trabzonspor'un her maça olduğu gibi Juventus karşısına da kazanmak için çıkacağını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir taraftan Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları maçların planlamasını yaparken, diğer taraftan ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus'u yakın takibe aldı. Rakibin maçlarını yakından takip eden Akçay, aldığı notları karşılaşmanın oynanacağı tarihe yakın oyuncularıyla paylaşacak.

Juventus maçının çok zor bir karşılaşma olacağını belirten Akçay, "Ama böyle maçları oynamak gerekiyor. Biz de oynayacağız. Juventus aynı zamanda çok üst düzey transferler yapıyor. Bazı oyuncularını da serbest bırakmaya başladı hatta transferlerine izin verdi. Onların bütün amacı tek taraflı olarak bu Avrupa Ligi’nde belli bir yerlere gelmek.

Oldukça pres yapan, önde basan ve rakiple saldırgan bir tutum içerisinde oynayan bir takıma dönüştü. Yani hızlı oynuyorlar. Güçlü oyuncuları var. Ama bu bizim onlarla oynarken, yani mücadele etmede yada bazı şeyleri kabul ettiğimizi göstermez. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Kim ne derse desin sonuçta biz Trabzonsporuz. Sahaya kazanmak için çıkarız. Ama şartlar bizi nereye götürür onu da maç içerisindeki hareketler gösterir "dedi.

"BENİM İNSANIM MAÇTA KİMİN OYNAYACAĞI İLE İLGİLİ YORUM YAPMAZ İSE BU TRABZONSPOR İÇİN BİR TEHDİTTİR"

Akçay, "Sonuçta bu şehir için Trabzonspor" var olduğunu belirterek, "Bizler gelip geçiciyiz. Bu şehrin Trabzonspor’a ihtiyacı var. Onu korumaları gerekir Bir tarafından bırakmamaları gerekir. Sahibi oldukları sürece eğer bir şeyin sahibi varsa ona kötü düşüncelerin yada kötü hareketlerin ulaşması zorlaşır. Ben şunu söylüyorum, simitçi kadro yapmaktan vazgeçmesin, evdeki ninemiz bana kızsın sorun yok. Bunlardan vazgeçilmemesi gerekir. Bunları duyuyorum ama dönüp ne bakıyorum ne kızıyorum. Eğer bunlardan vazgeçersek sıradanlaşırız. Dolmuştaki şoför meydan’dan Ayasofya’ya giderken arkadaki yolcuyla 8 tane kadro yapmalı. Orada yarınki maçta kimin oynayacağı ile ilgili kesinlikle yorum yapması gerekir. Eğer bundan vazgeçerse o zaman tehdit vardır Trabzonspor için" şeklinde konuştu.