Başkan adayı Muharrem Usta ile görüşme yaptığı için gönderildiği iddia edilen Zengin’in yeri bir türlü doldurulamadı. Genel Koordinatör olarak göreve başlayan Burak Gürdal, Zengin’in eksikliğini dolduramayınca gözler yeniden Zengin’e çevrildi.

BORSADA BÜYÜK SIKINTI VAR

Trabzonspor’da borsada büyük sıkıntılar yaşanması üzerine, Gürdal’ın yönetime “acil olarak Sinan Zengin’in göreve başlaması gerekiyor.” dediği iddia edilirken, Hacıosmanoğlu’nun olumlu cevap vermediği ve yönetim içerisinde fikir ayrılıkları yaşandığı iddia edildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin bir kısmı, borsada yaşanan sıkıntıların biran evvel çözülmesi gerektiğini ve Sinan Zengin’in göreve başlamasını isterken, Hacıosmanoğlu’nun da bu duruma farklı bir çözüm yolu arayışında olduğu öğrenildi.

ZENGİN YEŞİL IŞIK YAKTI

Kulübün ihtiyacı olan her konuda göreve hazır olduğunu belirten Sinan Zengin, "arada büyük kırgınlıklar var. Yanlışanlaşılmalar da var. Bunların hepsi teferruattır. Önemli olan Trabzonspor'dur" şeklinde açıklama yaparak yönetime yeşil ışık yakmıştı.

ATİLLA DİLAVER İLE BUZLARI ERİTMİŞTİ

Hacıosmanoğlu, basın ve sosyal medya yoluyla büyük tartışmalar yaşadığı Atilla Dilaver ile aynı programa katılmıştı. Atilla Dilaver’ e, Trabzonspor’un çıkarları için gösterdiği tavrı, Sinan Zengin’e gösterip göstermeyeceğini ise zaman gösterecek.

Kaynak: HaberTS.com / Atay Bekar
Editör: TE Bilişim