Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen Medicana Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, olaylı maçta yaşananlara tepki gösterdi, " Trabzonspor seyircisini stadımıza almayacağız" dedi.

Başkan Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor'a karşı zor şartlar altında güzel futbol oynayarak kazanmasını bildiklerini söyledi. Futbolcularıyla teknik heyeti, yaşatıkları mutluluk için teşekkür eden Başkan Mecnun Odyakmaz, şöyle devam etti:

"Bu galibiyet bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Sergen Yalçın'ın gelmesi ile birlikte iyi futbol oynayan bir takım haline geldik. Bu galibiyet bizim için süpriz değil. Bulunduğumuz durumdan kurtarmak için kupayı 2'inci plana atmıştık."

KALECİ ERTUĞRUL'A "GEÇMİŞ OLSUN"

Karşılaşmada yaşananlar kendilerini üzdüğünü, maçta başına atılan taştan kanlar içinde kalan kaleci Ertuğrul'a da "geçmiş olsun" dileklerini ileten Başkan Otyakmaz, şöyle dedi:

"Bize her  Trabzonspor karşılaşmasında çok küfür ediliyor. Ama bu karşılaşmada bu tavan yaptı. Bu bizi fazlasıyla üzdü. Maç bittikten sonra soyunma odası koridorlarında da bir takım olaylar oldu. Havaalanına giderken otobüsümüz taşlandı. Trabzonsporlular o zor süreçte bizim onlara yaptığımız yiğitliğin farkına varamadılar. Öyle de gitmeye devam etsinler. Bakalım hayat onları nereye götürecek. Bunu da zamanla göreceğiz."

"TRABZON SEYİRCİSİNİN SİVAS'A GELMEMESİ İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ"

Müsabakada yaşanan olaylara anlam veremediğini ifade eden Başkan Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"4 büyük takım kendi aralarında oynadığı karşılaşmalarda deplasman takımının seyircisini stada almıyor. Ben seyirci yasağına karşıyım ama Sivas'ta oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasına da seyircilerinin gelmemesi için Futbol Federazyonu'na gerekli başvuruyu yapacağım. Yayıncı kuruluş da maçı anlatırken çok dikkatli olmalı. Yayınlar sorumsuzluk içinde yapılmaz. Kendilerine biraz çeki düzen versinler. Dün akşam yaşananlara ilk defa şahit oldum."