Mecnun Otyakmaz, sosyal medyada bu maç öncesinde taraftarlar arasında kötü ve olumsuz düşüncelerin yayıldığını aktardı. Maçta sadece futbolun konuşulmasını istediklerini dile getiren Otyakmaz, "Trabzonsporlu yönetici arkadaşlarımız geçmiş dönemde yaşadığımız bütün süreci çok iyi biliyor. Onlar mutlaka gerçekleri anlatacak yayınlarla bu gibi problemleri ortadan kaldıracaklardır.” dedi.

Otyakmaz, "Her şey Trabzon’da bir kere daha gözden geçirilir. Orada sadece futbolun konuşulmasını istiyoruz ve Trabzonspor’un bizi en iyi şekilde misafir edeceklerini de düşünüyorum.” dedi.

"TRABZON’DAN ELİMİZ BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORUZ"

Trabzon'a önemli bir karşılaşma oynamak için gittiklerini aktaran Otyakmaz, eli boş dönmek istemediklerini dile getirdi. Otyakmaz, “Ligin ilk bölümüne iyi başlangıç yapmıştık. Bu haftada Trabzon deplasmanına önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Puan anlamında oradan elimiz boş dönmek istemiyoruz. Özlenen Sivasspor ‘u da tekrar taraftarlarlarımıza izletmek istiyoruz. Çünkü buna göre transferler yaptık.” diyerek sözlerini tamamladı.