Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndan oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 45. dakikada Emmanuel Mas attı.

Geçen hafta kazanan Trabzonspor, bu galibiyetle birlikte puanını 24'e yükseltti. Kasımpaşa ise 21 puanda kaldı. Trabzonspor, gelecek hafta Gaziantepspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa ise Adanaspor'a konuk olacak.

ERSUN YANAL, KAZANAN 11'İ BOZMADI

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ligde son oynanan Bursaspor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

Yanal, deplasmanda 2-1 kazanılan Bursaspor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan futbolcuların tamamına Kasımpaşa karşısında da görev verdi. Karadeniz temsilcisinin yeni transferlerinden Emmanuel Mas ile Joao Pereira, geçen hafta olduğu gibi ilk 11'de kendilerine yer bulurken, Carl Medjani forma şansı bekledi.

Trabzonspor'da Matus Bero, sakatlığı sebebiyle forma giymedi.

İLHAN CAVCAV, UNUTULMADI

Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde vefat eden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da unutulmadı.

Gençlerbirliği Kulübünün merhum başkanı İlhan Cavcav için maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

KASIMPAŞA, 11'İNİ DEĞİŞTİRMEDİ

Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

Lacivert-beyazlı takım, Trabzonspor karşısına Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak, Sadiku, Pavelka, Tunay Torun, Adem Büyük ve Koita ilk 11'iyle çıktı. Kasımpaşa'da Kadem Burak Yaşar, Kenneth Otigba, Vasil Bozhikov, Herolind Shala, Andre Castro, Samuel Eduok ve Turgut Doğan Şahin bordo-mavililere karşı yedek soyundu. Lacivert-beyazlı takımın Arjantin 1. Futbol Ligi takımlarından Colon'dan transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Guanca, Trabzonspor karşısında kadroda bulunmadı.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Frank Etoundi ile Batuhan Altıntaş'ta Kemal Özdeş tarafından ilk 18 kişilik kadroya alınmadı.

İLK ORGANİZE ATAKTA NEREDEYSE GOL GELİYORDU

Maçın başında her iki takım da oyun kurmakta zorlandı. Orta sahada çok top kaybının yaşandığı bölümün ardından, ilk organize atağı yapan Trabzonspor, gole de yaklaştı.

Fabian Castillo'nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Okay Yokuşlu'nun ön direkte yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak sağ kale direğinden geri geldi. Ardından Yusuf Yazıcı'nın seken topa yaptığı vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.

KASIMPAŞA KONTROLÜ ALDI, GOLE YAKLAŞTI

Bu atağın ardından Kasımpaşa, Trabzonspor kalesinde daha fazla etkili olmaya başladı. Pas yaparak oyunu kontrol altına alan Kasımpaşa, oyunu Trabzonspor yarı sahasına yıktı. Kasımpaşa'nın bu baskısı pozisyonlar da getirdi. Bu baskı esnasında Kasımpaşa'nın forvet oyuncuları Adem Büyük ve Tunay Torun golle burun buruna geldi ancak skorbordu değiştiremedi. Tunay Torun'un pozisyonunda top direkten geri döndü.

TRABZONSPOR'U RAHATLATAN 'KAFA': EMMANUEL MAS

Trabzonspor ise Kasımpaşa'nın baskısına ve organize oyununa cevap vermekte zorlandığı ilk devreyi, Emmanuel Mas'ın golüyle önde kapattı.

Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Yusuf Yazıcı'nın ceza alanına gönderdiği ortasına iyi yükselen Emmanuel Mas'ın altıpas içerisinden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Ramazan Köse'nin sağından ağlarla buluştur ve Trabzonspor, bu golle birlikte 1-0 öne geçti. Maçın hakemi Halil Umut Meler, golün ardından santra bile yaptırmadan devreyi noktalayan düdüğü çaldı.

KASIMPAŞA, BERABERLİK İÇİN BASKI KURDU

İkinci devrenin başında her iki takım da değişiklik yaptı. Kasımpaşa'da Abdullah Durak oyundan çıkarken Andre Castro oyuna dahil oldu. Trabzonspor'da Jan Durica oyundan alınırken, Mustafa Akbaş oyuna girdi.

Kasımpaşa, ikinci yarının başında dar alanda yapılan seri ve kısa paslaşmalarla oyunun kontrolünü aldı ve gol arayışlarına başladı. Trabzonspor ise kontraataklarla farkı artırmaya çalıştı. 56'da Emmanuel Mas'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Dame N'Doye istediği vuruşu yapamayınca, Trabzonspor net bir gol fırsatından yararlanamamış oldu.

BENGALI KOITA, GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Bu pozisyonun ardından Kasımpaşa, 58. dakikada Bengali Koita ile skoru eşitlemeye çok yaklaştı. Strahil Popov'un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına iyi yükselen Bengali Koita'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı.

Maçın son 30 dakikalık bölümünde Kasımpaşa, oyunu Trabzonspor kalesine yıktı. İki kez golle burun buruna gelen Kasımpaşa, beraberliği yakalayamadı ve mücadele 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR


90'Turgut Doğan'ın sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Trabzonspor atağında Yusuf kaleciyle karşı karşıya kaldı. Onun vuruşu kaleci Ramazan'da kaldı.
90'Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Kasımpaşa savunmasında gönderilen uzun pasta Onur hatalı çıktı ve top Koita'Nı önünde kaldı. Onun vuruşunu Mustafa Akbaş çizgiden çıkardı. Kasımpaşa korner kullanacak.
90'Olivier Veigneau'nun sol kanattan yaptığı ortayı Uğur karşıladı. Devam eden pozisyonda Turgur'un şutu savunmadan geri döndü.
90'Trabzonspor savunmasından gönderilen uzun pasta N'Doye ceza sahasında topu almak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
90'Trabzonspor'da Olcay kısa süreli bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek kalmadan ayağa kalktı.
90'Turgut Doğan'ın sağ kanattan kullandığı kornerde Eduok'un kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
90'Gelişen Kasımpaşa atağında Popov'un sağ kanattan yaptığı orta Onazi'ye çarparak dışarıya gitti. Ev sahibi takım korner kullanacak.
90'N'Doye'nin sağ kanattan yaptığı ortada top kaleci Ramazan'da kaldı.
90'Gelişen Kasımpaşa atağında Olivier Veigneau'nun sol kanattan yaptığı orta kaleci Onur'da kaldı.
90'Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.
90'Medjani sol kanatta hareketlenen Yusuf'u topla buluşturmak istedi ancak Veysel zamanında araya girdi ve topu takımına kazandırdı.
89'Karşılaşmada son dakikalarda girilirken Kasımpaşa baskısını iyice arttırdı.
88'Turgut Doğan'ın kullandığı kornerde N'Doye topu karşıladı. Sonrasında topu alan Turgut Doğan tekrar ortasını yaptı. Onun ortasında Koita'nın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
87'Popov'un sağ kanattan ortası Onazi'ye çarparak dışarıya gitti. Kasımpaşa korner kullanacak.
86'Kasımpaşa'da Turgut Doğan Tunay'ın yerine oyuna dahil oldu.
85'Tunay'ın kullandığı serbest vuruşta Trabzonspor savunması topu karşıladı ancak hakem daha önce Uğur'a faul yapıldığını işaret etti.
85'Kasımpaşalı futbolcular Onur'un kırmızı kart görmesi yönünde hakeme uzun süre itirazda bulundu.
84'Medjani'nin Onur'a pasında araya giren Koita araya girdi kalesini terk eden Onur Koita'ya ceza sahası dışında faul yaptı ve sarı kart gördü.
83'Kasımpaşa bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor.
82'Tunay'ın sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı. Devam eden atakta ceza sahası topla buluşan Tunay'ın şutu savunmadan geri döndü. Sonrasında rakibine faul yapan Tunay sarı kart gördü.
81'Olivier Veigneau'nun sol kanattan yaptığı orta savunmaya çarparak dışarıya gitti. Kasımpaşa korner kullanacak.
80'Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı yerini Yusuf Erdoğan'a bıraktı.
79'Sadiku savunmanın arkasına koşu yapan Adem'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.
79'Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan oyuna girmek için kenara geldi.
78'Gelişen Kasımpaşa atağında Veysel'den pası alan Eduok ceza sahası dışından şansını denedi. Onun şutu farklı şekilde üstten dışarıya gitti.
77'Kasımpaşalı futbolcular Adem'e yapılan faulde serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra kendi aralarında pas yapıyor.
76'Yusuf'un kullandığı kornerde Uğur'dan önce savunma topu uzaklaştırdı. Sonrasında topu alan Tunay'a faul yapan Yusuf sarı kart gördü.
75'Olcay'ın sağ kanattan yaptığı orta savunmaya çarparak dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.
75'Trabzonspor'da Castillo yerini Medjani'ye bıraktı.
74'Gelişen Kasımpaşa atağında Olivier Veigneau sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Trabzonspor atağında N'Doye savunmanın arkasına koşu yapan Yusuf'u düşündü ancak Ramazan kalesini zamanında terk ederek tehlikeyi önledi.
73'Trabzonsporlu futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra kendi aralarında pas yaparlarken Eduok rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü.
72'Kasımpaşa'da Pavelka yerini Eduok'a bıraktı.
72'Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'a faul yapan Veysel sarı kart gördü. Trabzonspor orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
71'Kasımpaşa bu dakikalarda baskısını arttırmaya çalışıyor.
70'Pavelka'nın ceza sahasına gönderdiği pasta Koita bu kez topu Tunay'a indirdi. Tunay'ın vuruşu ağlara gitti ancak daha önce Koita'nın pozisyonu ofsayt.
69'Kasımpaşa etkili geldi. Olivier Veigneau'nun sol kanattan yaptığı ortada Koita ceza sahasında kafayla topu Pavelka'ya indirmek istedi ancak savunma araya girerek tehlikeyi önledi.
68'Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Castro sol kanatta hareketlenen Adem'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.
67'Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Castillo ceza sahasındaki Olcay'ı topla buluşturmak istedi ancak savunma zamanında araya girdi.
66'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı.
65'Bu arada hakem bir önceki pozisyonda Adem'e faul yapan Okay'a sarı kart gösterdi.
65'Gelişen Trabzonspor atağında Castillo'nun şutu savunmaya çarparak dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.
64'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta savunmasına yardıma gelen Adem topu uzaklaştırdı.
63'N'Doye sağ kanattan ortasını yapmak isterken Titi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.
62'Koita topla birlikte ilerlemek isterken Uğur'un müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
61'Gelişen Kasımpaşa atağında Castilo'nun sol kanattan ortasında Olcay'dan önce savunma topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.
60'49. dakikada Pavelka'nın müdahalesiyle yerde kalan Okay kenara beni değiştirin işareti yaptı ancak daha sonra oyuna döndü. Okay bir süre daha kendine deneyecek.
59'Kasımpaşa'da bu kez Sadiku sağ kanattan ortasını yaptı. Savunmada Uğur Sadiku'nun ortasını uzaklaştırdı.
58'Kasımpaşa tehlikeli geldi. Popov'un sağ kanattan yaptığı ortada Koita'nın kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
57'Gelişen Trabzonspor atağında Olcay'dan pası alan Pereira sağ kanattan ortasını yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede takım arkadaşı yok.
56'Yusuf serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Olcay sol kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında N'Doye'nin vuruşu dışarıya gitti.
55'Yusuf Olivier Veigneau'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.
54'Topun hakimiyeti bu dakikalarda Kasımpaşa'nın hakimiyetinde. Trabzonspor kaptığı toplarla hızlı atak yakalamaya çalışıyor.
53'Yusuf hava topu mücadelesinde Castro'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
52'Kasımpaşalı futbolcular bu dakikada kendi aralarında pas yapıyor.
51'Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf savunmanın arkasına koşu yapan Castillo'yu topla buluşturmak istedi ancak Titi zamanında araya girerek tehlikeyi önledi.
50'Oyun bu dakikada Okay'ın tedavisi nedeniyle durdu.
49'Orta sahada Pavelka ile ikili mücadeleye giren Okay sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.
48'Kasımpaşa ikinci yarının ilk dakikalarında beraberlik golü adına baskı kurmaya çalışıyor.
47'Tunay'ın kullandığı serbest vuruşta savunmasına yardıma gelen N'Doye topu uzaklaştırdı.
47'Tunay Onazi'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kasımpaşa sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
46'Trabzonspor'da Durica çıktı. Mustafa oyunda.
46'Kasımpaşa'da Castro Abdullah'ın yerine oyuna dahil oldu.
46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı.
D.A.Mas'ın golünün ardından ilk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi. Trabzonspor soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.
45'Yusuf'un sol kanattan kullandığı kornerde Mas kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
45'GOL!
45'Trabzonspor'da bu kez Pereira'nın ortasını savunma karşıladı. Devam eden atakta Castillo'nun vuruşu savunmaya çarparak dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.
45'İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.
45'Gelişen Trabzonspor atağında Mas'ın sol kanattan yaptığı ortayı savunmada Veysel karşıladı.
44'Yusuf ceza sahasına girmek isterken Olivier Veigneau'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
43'Trabzonsporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
42'Gelişen Trabzonspor atağında N'Doye'den pası alan Olcay ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.
41'Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Gelişen atakta Koita'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Tunay'ın vuruşu üst direkten geri döndü.
40'Gelişen Trabzonspor atağında Okay ceza sahasındaki Olcay'ı topla buluşturmak istedi ancak Olcay topu kontrol edemedi ve savunma topu uzaklaştırdı.
39'Kasımpaşa bu dakikalarda Adem'in oynadığı sol kanattan atak geliştirmeye çalışıyor.
38'Tunay sol kanattan ceza sahasına giren Adem'i topla buluşturmak istedi ancak Pereira zamanında araya girerek topun Adem'e gelmesine engel oldu.
37'Karşılaşmada bu dakikalarda tempo düşmeye başladı. İki takım da orta alanda pas hatası yapıyor.
36'Kasımpaşalı futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra kendi aralarında pas yapıyor.
35'Kasımpaşalı futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Pavelka yerde kaldı. Kasımpaşa bir kez daha serbest vuruş kullanacak.
34'Trabzonspor'da Adem'e faul yapan Pereira sarı kart gördü. Kasımpaşa orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
33'Kasımpaşalı futbolcular Onur'un topu içeriden çıkardığı yönünde itirazda bulundu.
32'Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf ceza sahasındaki N'Doye'ye pasını aktaramadı sonrasında gelişen Kasımpaşa atağında Olivier Veigneau sol kanattan ortasında Koita'nın kafa vuruşunu Onur iki hamlede çıkardı.
31'Tunay'ın sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında devam eden Kasımpaşa atağında Adem'in ceza sahası dışından çektiği şut az farkla yandan dışarıya gitti.
30'Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Popov'un ortası Castillo'ya çarparak dışarıya gitti. Kasımpaşa korner kullanacak.
29'Olcay sağ kanatta hareketlenen Pereira'yı topla buluşturdu. Onun ortasında top oyun alanı dışında falso alarak kaleci Ramazan'da kaldı.
28'Tunay'ın kullandığı serbest vuruşta Onur kalesini terk ederek topu uzaklaştırdı.
27'Koita Uğur'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kasımpaşa tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
26'Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'tan pası alan Okay ceza sahası dışından şansını denedi. Onun şutu üstten dışarıya gitti.
25'Adem Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı.
24'Durica serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sağ kanatta topla buluşan Pereira ortasını yaptı. Onun ortasını savunmada Veysel karşıladı.
23'Olcay'a faul Abdullah sarı kart gördü. Trabzonspor rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.
22'Topla oynama oranları: Kasımpaşa %55 Trabzonspor %45
21'Gelişen Trabzonspor atağında Pereira'nın sağ kanattan yaptığı orta kaleci Ramazan'da kaldı.
20'Adem'in kaptırdığı top sonrası gelişen Trabzonspor atağında Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Devam eden pozisyonda Onazi'nin şutu Titi'den geri döndü.
19'Adem orta sahada rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
18'Onazi sağ kanatta hareketlenen Castillo'yu topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.
17'Tunay'ın kullandığı serbest vuruşta Adem'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
16'Adem Pereira'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Kasımpaşa tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
15'Popov sağ kanatta topla buluştuktan sonra önünde hareketlenen Tunay'ı topla buluşturmak istedi ancak Mas zamanında araya girerek tehlikeyi önledi.
14'N'Doye ile ikili mücadeleye giren Veysel kısa süren bir sakatlık yaşadı.
13'Trabzonspor bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor.
12'Pereira bu kez Adem'in müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
11'Karşılaşmada 10 dakikalık bölüm geride kalırken ilk tehlikeli atak Trabzonspor'dan geldi.
10'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladıktan sonra topu alan N'Doye'nin ortasında Okay'ın vuruşu üst direkten geri döndü. Devam eden pozisyonda Yusuf'un ceza sahası içinden yaptığı vuruş dışarıya gitti.
9'Olcay Popov'un müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.
8'Kasımpaşa hızlı çıkmak isterken Olivier Veigneau Koita'ya pasını aktaramadı ve Kasımpaşa önemli bir atağı değerlendiremedi.
7'Uğur'un müdahalesiyle yerde kalan Koita kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı. Hakem Halil Umut Meler bu pozisyonda faul kararı vermedi.
6'Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'tan pası alan Olcay sol kanattan ceza sahasına giren Mas'ı topla buluşturmak istedi ancak savunma zamanında araya girdi.
5'Trabzonsporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
4'Olcay'ın pasıyla sol kanatta topla bulaşan Mas ortasını yaptı. Onun ortasını savunma karşıladı.
3'Tunay'ın sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı.
2'Abdullah serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Olivier Veigneau ortasını yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Kasımpaşa bu kez korner kullanacak.
2'Tunay bu kez Okay'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kasımpaşa serbest vuruş kullanacak.
1'Karşılaşmanın ilk dakikasında Durica'yla ikili mücadeleye giren Tunay kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlileri gerek duymadan ayağa kalktı.
1'Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar.
 M.Ö.İstanbul'da İstiklal Marşımız...
 M.Ö.Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav için saygı duruşu yapılıyor.
 M.Ö.Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor.
 M.Ö.Ersun Yanal: "Trabzonspor'un değeri, kimliği ve 'background'u ortada. Buna uygun ne yapılması gerekiyorsa, yapıyoruz"
 M.Ö.Ersun Yanal: "İlhan Cavcav, baba yarısı kadar sevgi duyduğum önemli bir kişilik. Kaybettik ve çok üzgünüz. Altın harflerle tarihe geçecek"
 M.Ö.Ev sahibi takımda Franck Etoundi, Batuhan Altıntaş, misafir takımda ise Matus Bero sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.
 M.Ö.15.000 kişi kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
 M.Ö.Kasımpaşa'nın yedekleri: Kadem Burak, Otigba, Bozhikov, Shala, Castro, Turgut Doğan, Eduok
 M.Ö.Trabzonspor'un yedekleri: Esteban, Zeki, Madjani, Mustafa, Yusuf Erdoğan, Aytaç, Suk
 M.Ö.Kasımpaşa'nın 11'i: Ramazan, Popov, Titi, Veysel, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Pavelka, Tunay, Adem, Koita.
 M.Ö.Trabzonspor'un 11'i belli oldu: Onur, Mas, Durica, Uğur, Mas, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Castillo, N'Doye
 M.Ö.Maçın canlı anlatımında sizlerle birlikteyiz...
 M.Ö.Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor...