Başarılı çalıştırıcı, hafta boyunca oyuncularıyla tek tek konuştu, terapi uyguladı.
 
Trabzonspor’da hem Sadri Şener hem de Tolunay Kafkas, bu akşamki kritik Fenerbahçe maçı öncesinde takımı motive etmek için ellerinden geleni yapıyor.
 
Özellikle Tolunay Kafkas, hafta boyunca her idmandan önce ve sonra oyuncularıyla toplantılar yaptı.
 
“Kötü geçen bir sezonda taraftara verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri bu maçta alacağınız galibiyet. Tüm hırs, inanç, yeteneğinizi sahaya yansıtın ve bu maçtan galibiyetle ayrılın.
 
Önemli olan sakin, kararlı, inatçı ve sahada yapmak istediklerimizi yapan takım hüviyetinde olmak. Biz böyle oynadığımız müddetçe rakip takım sıkıntı çekecektir” ifadeleriyle galibiyete giden yolu özetledi.
 
Ayrıca öğrencileriyle tek tek konuşarak Sivas yenilgisi sonrası adeta terapi uyguladı.
 
Taraftara da mesajı var
Tolunay bu zorlu maç öncesinde sadece futbolculara değil, taraftarlara da mesajlar yolladı. Bordo-Mavili renklere gönül verenlere, “Önceki maçlardaki gerginlik dolu atmosfer bize değil rakibimize yaradı. Onlara fayda sağlayabilecek her türlü gerginlikten uzak durmalıyız. Taraftarımız lütfen sağduyulu olsun. Oyunun kesilmesi bizim sistemimizde ciddi sıkıntılar yaratabilir. Panik yapmak, ortalığı germek, gerilim yaratmak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aleyhimize olacaktır” uyarısında bulundu.