Trabzonspor Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2 – 0 kaybetmesinin ardından konuşan Tolunay Kafkas, “İnanılmaz bir inişli ve çıkışlı grafik sergiliyoruz. İlk yarının tarifini söyleyecek söz bulamıyorum. Tamamen yaptıklarımızın tam tersi Trabzonspor vardı. İkinci devre oyun forse etmeye çalıştık. Elimize geçirdiğimiz fırsatları maalesef çeviremedik. Oyuncuların bu inişlerini ve çıkışlarını anlamak mümkün değil” dedi.

Küme düşme hattına 3 puan farkla ilgili olarak ise Tolunay Kafkas, “Bundan sonra söylenecek bir şey yok. Maç kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Yapacak söyleyecek bir şey yok. Bir an önce seri yakalamamız gerek. Kendimize orta sıralarda yer bulalım. Söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

Futbolcuların inişleri ve çıkışları ile ilgili olarak ise Tolunay, “Futbolcuları anlamak mümkün değil. Anlayabilsem cevabını vereceğim. Bunu konuşacağım. Bu problemin nedir çözmek için büyük bir çaba sarf edeceğim. Sorunun kaynağını bulacağız. Ya düzelecek ya düzelecek. Başka bir şey demek mümkün değil” dedi.

Editör: TE Bilişim