Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşı karşıya geleceği Legia Varşova maçı hazırlıklarını bugün akşam yaptığı idman ile sürdürdü. Sakatlığı devam eden Colman dışında bütün futbolcuların katıldığı idmana teknik direktör Mustafa Akçay’ın futbolculara hitaben yaptığı konuşma damga vurdu. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan idman öncesi, Futbolcuları etrafından toplayarak onlarla konuşan Akçay, “Trabzonspor camiası olarak riskli bir ortamdayız. Yarın akşam bu stat dolacak, buna eminim.  Taraftarlarımız sizden duygularınız ile oynamanızı bekleyecek. Onların gönüllerini kazanmalısınız. Henrique, Janko, Emre, Olcan herkes sadece kendisi için değil taraftar için oynayacak. Henrique bu maçta sadece kendini değil taraftarları da düşünecek. Akşam kafanızı yastığa koyduğunuzda söylediklerimi bir daha düşünün. Bu maç duygusal bir ortamda oynayacağız çok önemli bir maç” dedi. 

Akçay’ın konuşmasının ardından Bordo-Mavili futbolcular basın ve taraftara açık bölümde düz koşu yaptı. 15 dakikanın ardından antrenman basına ve taraftara kapatılırken bu kısım da da Akçay’ın teknik ve taktik ağırlıklı bir idman yaptırdığı öğrenildi.