Son dönemlerin en iddialı kadrosunu kurmasına rağmen sezon başında teknik direktör Vahid Halilhodzic’in yarattığı sorunlarla uğraşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu, Ersun Yanal dönemiyle rahat bir nefes aldı. Bordo-Mavililer son 4 maçını kazanıp Avrupa’da gruptan çıkmayı garantiledi, ligde de basamakları hızlıca çıkmayı bildi. Karadeniz ekibinin topladığı puanlar kadar ortaya koyduğu iyi futbol da taraftarlar gibi Başkan Hacıosmanoğlu’nun moralini yükselten etkenlerden.

‘Kötü günleri unutuyoruz’

Uzun bir aradan sonra İstanbul’da 3 büyüklere karşı galibiyet kazanan başkan ünvanına da sahip olan Hacıosmanoğlu, Konya’da da takımından aynı performansı beklediğini söyledi. Sezonun başında hiç hesapta olmayan sonuçlar aldıklarını hatırlatan Bordo-Mavililer’in patronu, “Biz bu günler için böyle bir kadro kurduk. Sezon başına dönmek, tekrar o sıkıntılı anları hatırlamak istemiyorum. Hepsi geride kalıyor yavaş yavaş. Ancak Trabzonspor hala bizim hayalini kurduğumuz noktada değil. Evet, iyi bir seri yakaladık ama rakiplerimizin gerisindeyiz. Bu açığı kapatacak fırsatları kullanmamız lazım. 
Galatasaray maçında kullandık ve yükseldik. Şimdi Beşiktaş maçı da böyle bir maç. Zaten sadece bu tip maçlara değil, Trabzonspor her zaman her yerde her rakibe karşı kazanmaya çıkar. Bunu başaracak bir takımımız da var” dedi.

Keçiören maçında tribündeydi

Trabzonspor’un ligde ve Avrupa’da aldığı galibiyetlerle yüzü gülen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile oynanan maçta tribündeki yerini aldı. Hacıosmanoğlu, zayıf rakipleri karşısında takımın geriye düşmesi sonucu sinirlendi. Hacıosmanoğlu, son dakikalarda Waris’in attığı golle teselli buldu.
Editör: TE Bilişim