Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Şota Arveladze’nin takımdan ayrıldığı açıklandı.

Maccabi Tel Aviv, sezon başında göreve getirilen Şota Arveladze ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.İsrail ekibi resmi siteden ayrılığı duyurdu.

Sportif Direktör Jordi Cruyff yaptığı açıklamada, ''Görevde kaldığı süre boyunca takıma katkı veren ve bize UEFA Avrpa Ligi'nde başarılar kazandıran Şota'ya teşekkür ederiz. Bazen işler futbolcuların, benim veya teknik direktörün hatası olmasa da istendiği gibi gitmeyebilir. Bu gibi durumlarda yolları ayırmak da bir seçenektir. Şota'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz'' dedi. 

Şota da kulüp sitesinden yaptığı açıkalamada, ''Kulüpteki herkese teşekkür ediyorum. Burada geçirdiğim zamanı hiç unutmayacağım. Maccabi'de birlikte çalıştığımız personele, futbolculara ve taraftara çok teşekkür ediyorum. Her zaman kalbimde olacaksınız'' ifadelerini kullandı. 

Türkiye’de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor‘u çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam İsrail ekibi Maccabi‘de de fazla tutunamadı ve taraftarların istifaya davet etmesi sonucu görevinden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim