Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, samimi açıklamalar yaptı. Bordo-Mavili kulübün başına icraat yapmaya geldiklerini belirten Hacıosmanoğlu, forvet transferi hakkında da net konuştu. Fırtına’nın başkanı, “Teknik direktörümüz bir santrfor istiyor. Biz de böyle bir ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Ancak ve aceleci davranmadık. Bu işler o kadar kolay değil. Trabzonspor’un parasını kendi paramız gibi harcıyoruz. Daha önceki sözleşmelerin ve yabancı sıkıntısının ciddi dezavantajını yaşadık. Ama buraya mazaret üretmeye değil, icraat yapmaya geldik” dedi.

Söz vermiştik

Bordo-Mavili kulübün başkanı yaptıkları transferlerin önemine vurgu yaparak, “Trabzonspor’a yıldız gelmez diyorlardı. Malouda ve Bosingwa Trabzonspor’a geldi. Belki bir İstanbul takımına gelse, daha fazla ses getirirdi ama inanıyorum ki bu iki oyuncu da sahada yapacaklarıyla daha fazla dikkat çekecek. Bize bugüne kadar taraftarımız hep güvendi. Biz de onların güvenini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Daha önce söz vermiştik gereken transferleri yapacağız diye. Malouda ve Bosingwa’dan önce. Şimdi de bize inanmalarını, güvenmelerini istiyoruz. Takımın ihtiyacı olan, bize büyük katkı yapacak bir santrfor da alacağız” diye konuştu.

Her zaman güvendik

Mevcut kadroya başından sonuna kadar güvendiklerini de ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle tamamladı: Bizim mevcut kadromuzu hiçbir zaman yetersiz görmedik. Sadece iyi iletişime ve onları kullanma yeteneğine sahip insanlara ihtiyaç vardı. Oluşturduğumuz yeni yapı da önemli mesafe aldık. Birçok oyuncumuzun eskiye oranla büyük aşama kaydettiğini görmek güzel. Her geçen gün takım daha verimli işler yapıyor.

Editör: TE Bilişim