Sivasspor Başkanı, "Kulüpler Birliği'nde Mecnun Odyakmaz, Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu'na neler söyledi?" diyen Aziz Yıldırım'ın ne kastettiğini açıkladı

Aziz Yıldırım'ın gerçekleştirdiği basın toplantısının en ilginç noktalarından biri olan ve Trabzonspor'u karalamaya yönelik, Kulüpler Birliği toplantısında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçen bir diyaloğu aktarması oldu.

Yıldırım, "Geçen günlerde Kulüpler Birliği toplantısı oldu. O toplantıda Trabzonspor Başkanı, etik, ahlak, delikanlılık lafları ediyor. Soruyorum... O bunları söylerken Sivasspor Başkanı Odyakmaz şike süreci ile ilgili kendisine ne anlattı, ne sordu?" dedi.

"ÖNERDİKLERİNİ KABUL ETSEK FUTBOL TEMİZ Mİ OLURDU?"

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Hacıosmanğlu’na söylediklerini şöyle aktardı:
"Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin o dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz? Gidin Sadri Şener’e sorun. Biz o dönem Trabzonspor yönetiminin tekliflerini kabul etseydik temiz futbol mu olacaktı? Ben o zamanda söyledim şimdi de söylüyorum, maç satan karısını satar."

Odyakmaz, bu konuşmasına Hacıosmanoğlu’nun nasıl karşılık verdiği sorusuna ise "Bir şey söymeden gitti" dedi.
Editör: TE Bilişim