TRT1'de yayınlanan Stadyum programının yorumcusu Hakan Ünsal, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'i ağır bir dille eleştirdi.

Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum programında Trabzonspor'u değerlendiren Hakan Ünsal, ''Halilhodzic'in yaptığı takımı satmaktır, oyuncuyu birinci elden satmaktır.'' ifadelerini kullandı. Yaşadığı bir olayı anlatan Hakan Ünsal, oyuncuların ne hissettiğini anlamak açısından şöyle devam etti;
"Futbolu bırakmadan önce kısa bir süre Rize'de oynadım. O dönem Metin hoca gelmişti. Sezon başı takımla bir toplantı yaptı. 'Sizinle ilgili ne düşünüyorsam, ne hissediyorsam bunu benden duyacaksınız. Hiçbir zaman başka bir yerde duymayacaksınız' dedi. Tabii bunu söyleyerek takımın gözünde bambaşka yere geldi. Güven aşıladı. Lig başlarında yenildiğimiz bir maç sonunda otobüse bindiğim sırada arkadaşlar bana 'Ağabey duydun mu?' dediler. 'Ne oldu?' diye sorduğumda ise 'Hoca bizi basına satmış' cevabını aldım. Aslında, Vahid Halilhodzic'in açıklamaları kadar ağır açıklama yoktu. O gün hoca, futbolcuların gözünde bitti. O süreçte de Metin hocaya hiç güvenilmedi ve ayrılıkla sonuçlandı. Ben Trabzonsporlu bir oyuncu olsam Vahid Hoca için 'Sen beni resmen sattın ve basının önünde parçaladın' diye düşünürüm. Bundan sonra da oyuncu gözüyle baktığımda Valid Halilhodzic benim için bitmiştir."

 'ZORAKİ EVLİLİK'

"Karabükspor yenilgisi sonrası Trabzonspor ile Halilhodzic arasında boşanma süreci başlamıştır'' ifadelerini kullanan Hakan Ünsal, "Zaten zoraki bir evlilikti. Dünya Kupası devam ederken Halilhodzic, söz verdiği için gelmek zorunda kaldı. Avrupa'dan da çok ciddi teklifler aldı. Ancak geldiği günden bu yana oyuncularını aşağılayıcı tavırları ile dikkat çekiyor. Vahid Hocanın davranışları açıkça 'Benim burada ne işim var?' diyor. Bu son yaptığı hiç yakışmadı.'' şeklinde konuştu.