Trabzonspor yeni sponsoru Medical Park ile geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile yeniden anlaşacağını duyurmuştu. 

Vestel firması ile uzun süren görüşmelerden netice alamayan Bordo Mavililerde Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta yeniden elini taşın altına koydu.

Son anda stat sponsorluğundan vazgeçen Vestel firmasının ardından yeniden sponsorluğunu sürdüreceğini bildiren Usta 5 yıllık 25 milyon dolardan sponsorluk sözleşmesini güncelleyerek Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirimde bulunacağı ifade edildi.. 

NE FAYDASI VAR?

Trabzonspor’un stat sponsoru Medical Park yıllık 5 milyon dolar kazandırmasının yanında tüm teknik heyet ve futbolcuları ücretsiz tedavi ederken kulüp çalışanlarına ise indirimde bulunuyor.  

LİV HOSPİTAL RESMİ Mİ?

Trabzonspor’da yeni transferlerin İstanbul’a geldiğinde futbolcuların Muharrem Usta’nın bir diğer hastane zinciri olan Liv Hospital’de sağlık taramasından geçmesi ve fotoğrafların buradan servis yapılması tepki çeken bir konu olmuştu. Bordo Mavililerin resmi sponsoru olmayan Liv Hospital’in Bordo Mavili takıma ücretsiz hizmet sağladığı iddia edilirken bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Hasan Tuncel