Eskişehirspor-Trabzonspor maçında şaibe olduğu iddiasıyla Sadri Şener'in bilgisi dahilinde ilk şike davasını açan Şükrü Kuleyin, şimdi de Anayasa Mahkemesine başvurmak için avukatını bilgilendirdi.

2010-2011 sezonunda şaibe olduğuna dair savcılığa ilk başvuruyu yapan Kuleyin," Yargıtay kararı sonrası haklı çıkmamdan dolayı bir kere daha gurur duydum. Ankara savcısının kulakları çınlasın. Başvuru yaptığım o dönemde bana, "manyak mısın ne şikesi?" diyerek sert çıktılar. Bende, "basına vereceğim bu ligde şike var" diyerek ısrar ettim ve dilekçemi aldılar. Ayrıca hakem Bülent Yıldırım hakkında da suç duyurusunda bulunmuştum." şeklinde konuşmuştu.

ESKİ ve YENİ YÖNETİCİDEN DESTEK

Ciddi bir kalp ameliyatı geçiren ve hasta yatağından daha kalkmadan adalet için ciddi adımlar atan Şükrü Kuleyin sosyal medya hesabı üzerinden," Trabzonspor'un verilmeyen kupası için anayasa mahkemesine başvurmayı düşünüyorum... Haşim Kılıç yaman çıktı. Ne dersiniz? " şeklinde paylaşımda bulundu.

Çok sayıda taraftar ve gazetecinin destek verdiği Kuleyin'e eski yönetici Hayrettin Hacısalihoğlu, " tam destek... İlk davayı sen açtığın için bu işin onuru da senin... Bizde üzerimize düşeni yapmalıyız, yaparız da. " dedi.

Trabzonspor'un mevcut yönetiminde yer alan Engin Kara ise, " Şükrü baba benden istediğin her ne varsa canım kadar sevdiğim şehrimin takımı yani Trabzonspor'umuz için bende her zaman varım..." şeklinde cevapladı.
Editör: TE Bilişim