Ligde ilk devrede toplam 43 oyuncu bütün maçlarda forma şansı bulurken, bu oyunculardan 12'si tüm maçlarda 90'ar dakika sahada kalarak bin 530'ar dakika mücadele etti. Akhisar Belediyespor'da 7 oyuncu 17 maçta da mücadele ederken, Kayserispor'dan hiçbir futbolcu tüm maçlarda forma giyme şansı bulamadı. 

Bursaspor'dan Sebastien Frey ile Taiwo Taye, Çaykur Rizespor'dan Koray Altınay, Ludovic Sylvestre ve Ousmane Viera Diarra Ouba, Eskişehirspor'da Ruud Jorge Boffin, Kardemir Karabükspor'dan Boy Waterman ile Larrys Destin Mabiala, Kayseri Erciyesspor'dan Bojan Jorgacevic ile Cem Can, Torku Konyaspor'dan Charles Hubert Itandje ve Trabzonspor'dan Olcan Adın, Süper Lig'de tüm maçlarda mücadele eden en istikrarlı isimleri oldu.

Bu isimlerin dışında Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok, Bursaspor'dan Renato Civelli, Eskişehirspor'dan Dede ile Akaminko, Kasımpaşa'dan Donk, Kayseri Erciyesspor'dan Yasin Öztekin, Sivasspor'dan Cicero ve Trabzonspor'dan Onur Recep Kıvrak 16 maçta 90'ar dakika sahada kaldı.