Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, ‘SÜPER TRABZON’u yaratmak için çalışırken, hafta sonu oynanacak olan Sivasspor maçıyla birlikte ligdeki çıkışlarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor taraftarlarının takımları ile her zaman gurur duyduğunu belirtirken, “Biz de takımlarına yürekten bağlı olan taraftarlarımızı mutlu etmek ve onların başlarının her zaman dik olması için çalışıyoruz” dedi.

SİVAS MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Akçay, her geçen daha iyiye giden bir takım olduklarının da altını çizerken, “Ligde oynadığımız son 4 maçtan 10 puan çıkartırken takım olarak da özgüven kazandık. Bunun yanında Avrupa’daki 2 maçtan 4 puan çıkartmamız ekip olarak bize çok şeyler kattı. Şimdi bu kazanımlar ve lige verilen aradaki birlikteliğimizin artıları ile Sivasspor karşısına çıkacağız. Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olma yolunda bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.

6 KRİTİK KARŞILAŞMA

Sivasspor maçıyla birlikte zorlu bir seriye gireceklerinin de altını çizen Akçay, “20 günlük süreçte ligde 4 kritik maç ile birlikte Avrupa’da Warşova ile 2 önemli karşılaşma oynayacağız. Bu maçlar bizim iki kulvarda da yolumuzu çizecek. Bunun için de taraftarlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmasın. Onların desteği ve gücü bizim kazanımlarımıza önemli katkı yapıyor. Süper Trabzon’u oluşturmak için hepimize görev düşüyor. Bu yolda da büyük adımlar attık” diye konuştu.