Trabzonspor’da Fenerbahçe maçında çıkan olaylar bordo-mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu şaşırttı.  Başkan Hacıosmanoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında taraftar gruplarına özellikle sert sözlerle yüklendi.

Fenerbahçe maçında meydana gelen olayların taraftar gruplarının bulunduğu tribünlerden meydana geldiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Hafta başında taraftar grupları ile beraber kahvaltı yaptıklarını ve grupların bulunduğu yerden bir olay gelmesini beklemediklerini de kaydeden Hacıosmanoğlu, “Ben hafta başında taraftar gruplarının hepsiyle kahvaltı yaptım. Onlara sizlerden rica ediyorum, Trabzonspor’un menfaatini düşünerek sadece takımı destekleyelim. Galip gelerek, dünya da milyonlarca Trabzonspor taraftarını coşturalım.  Ancak nerde olaylar oldu,  taraftar gruplarının olduğu yerden olaylar oldu.  Aslında olaylar nereden bekleniyordu,  bağımsız olarak gelen tepki gösterecek olan maraton veya kapalı tribünden gelecekti. Bu işin organize olduğunu, Trabzonspor kötü oynasa Fenerbahçe baskı altına alsa, tepki koyabilirsiniz.

Trabzonspor top oynuyor. Maçı soğutmak için biz hareket yapıyoruz. Bunun Trabzonspor’a katkısı var mı?. Burada art niyet var. Elbette bunun sorumlularını bulacağız. Trabzonspor’un taraftar grubu diye grupları olmayacak. Trabzonspor’un şehri zaten taraftar grubu olacak. Biz Trabzonspor’da ki hedeflerimizi aşama aşama yerine getirirsek bu şehirde tribünlerde neler olacağını kimlerin orada yer alacağını hep beraber göreceğiz. Herkesin beklentisi bağımsız gelen veyahut dışardan organize edilerek eylem yapılacağı düşünülen bir yerden ama bakıyorsunuz ki Trabzonspor’un menfaatlerini koruması gereken yerden taraftar gruplarının olduğu yerden yapılıyor bu eylemler. Tahrik yok mu tahrik var” dedi.
Editör: TE Bilişim