Trabzonspor taraftarları kötü gidişatın sebebini kendince bulmuş görünse de azımsanmayacak bir kesim Trabzonspor’un en büyük sorununun sorunun ne olduğunun bilinmemesi olduğunu belirtti.

Ligde kötü gidişata Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan 1 puan ile devam eden Trabzonspor’da sorunlar bitmek bilmiyor. 10 kişi kalan rakibi karşısında istenilen oyunu sahaya yansıtmakta yine sıkıntı çeken Karadeniz temsilcisinde taraftar bunalım moduna girdi.

HaberTS Trabzonspor taraftarlarına başarısızlığın sebebini sordu, taraftar teşhisi böyle koydu.

SORUNUN BULUNAMAMASI EN BÜYÜK SORUN

Trabzonspor taraftarı özeline indiğimizde 2010-11 sezonunda ki başarının ardından her sene ivme kaybederek bugün bu günlere geldi. Kupa odaklı merkezi yönetim sportif anlamda Trabzonspor’u başarısızlığa iterken, orta sıralarda sezonu bitiren Bordo Mavililer ligde şuanda 14. Sırada! Tam bu noktada Avrupa’da ki profesyonel birinci liglerinde en az gol atan takımlar sıralamasında başı çeken Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta ve yönetimi sorunun ne olduğunu tam olarak bulamıyor bu da en büyük sorun olarak dikkat çekiyor.

YETERSİZ KADRO KALİTESİ, KALİTESİZ FUTBOLCU GRUBU

Taraftara göre bir diğer önemli problem ise Trabzonspor takımında gerek yeteneği gerekse de fiziği ile yetersiz olan oyuncu grubu. Nitekim bu sorunun en büyük cevabını atılan gol sayısında görebilmek mümkün. Kısır döngüde geçen maçlar, mücadele anlamında ki kısıtlı rekabet Trabzonspor’un gelinen noktada en büyük eksikliklerinden biri. Kadroda istikrar anlamında son dört maçta aynı oyuncu grubunun özellikle kadroda olması gerek oyunu gerekse de sonucu maalesef yine belirleyemedi. Kariyerinde ki en büyük düşüşü yaşayan Ersun Yanal, scout ekibinin ürünlerinin çürük olduğu düşüncesinde!

YÖNETİMİN BAŞARISIZLIĞI

Trabzonspor taraftarı aslına bakılırsa büyük umutlar ile vaat edilen başarıyı bir türlü yakalamayan Trabzonspor yönetimine de endişeli gözlerle bakıyor. Tamamı olmasa da ciddi anlamda bir grup yönetimin başarısız transfer politikasından endişeli! Yönetimde ki bazı isimlerin Muharrem Usta’ya zarar verdiği ve yanlış yönlendirdiği düşüncesinin hakim olduğu taraftar, bu yanlışlardan Usta’nın bir an önce dönmesi düşüncesinde.
 
ÖZEL HABER: Hasan Yılmaz / HaberTS