Trabzonspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor… Hüseyin Cimşir’in yardımcı antrenör olarak göreve başlamasıyla Mustafa Denizli ve yabancı teknik direktör isimleri bir an da Fatih Tekke isminin önüne geçti. Dün ise Tamer Tuna’nın Göztepe’deki görevini bırakmasıyla ortaya sürpriz bir dedikodu atıldı. O iddiaya göre Özkan Sümer başkanlığı döneminde Trabzonspor forması giyen Tamer Tuna’yla bir görüşme yaptı. Tuna’yı takımın başına getirmek istediğini Başkan Ahmet Ağaoğlu ile paylaştı. Bazı yöneticiler, “o Beşiktaşlı bir isim… eğer genç bir isim alacaksak Trabzonsporlu olsun” sözlerine ise Sümer’in, “Beşiktaş’ta 1, bizde ise 3 sezon oynadı” cevabını verdiği de gelen bilgiler arasında.

Akçay ve Tekke, teklif almadıklarını duyurdu

Trabzonspor taraftarının gelecek sezon takımın başında görmek istediği Fatih  Tekke ise açıklamada, herhangi bir teklif almadığını duyurdu. Mustafa Reşit Akçay ise, “bana ulaşan herhangi bir çağrı ya da yaklaşım yok. Bu nedenle düşünce oluşumu da eksik kalmış oluyor” dedi.

Trabzonsporlu taraftarlardan Fatih Tekke çağrısı

Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, #FatihTekkeYuvaya etiketiyle eski kaptanlarının teknik direktör yapılması konusunda yönetime çağrıda bulundular. Çarşamba günü Twitter'da başlatılan bu çağrı için yaklaşık 12 bin tweet atıldı.