Yargıtay şike kararı ile ilgili Aziz Yıldırım'ın cezasını onaması tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor taraftarları gasp edilen şampiyonluğun halen TFF tarafından geri verilmemesine tepki gösterdi. Trabzonlu Gençler taraftar gurubu bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptıkları basın açıklamasında siyasilere resti çekti. 

'OY KULLANMAYACAĞIZ' 

Yargıtay'ın kararı sonrası siyasilerin Fenerbahçe yandaşı olduğunu söyleyen Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı taraftarlar adına yaptığı açıklamada siyasilere tepki göstererek, "UEFA'nın her ceza verdiğinde yargının ceza verdiğinde Yargıtay'ın cezayı onayladığında her nedense bu ülkede sadece Fenerbahçe kulübü var gibi siyasilerimiz acınır bir vaziyette Fenerbahçe kulübü ve Aziz Yıldırım'ı savunmaya geçiyor. Trabzonspor sanki dersin bu ülkenin takımı değilmiş gibi davranıyorlar. Bizi hiçe sayana bizde seçimde en iyi şekilde sandıklara oy kullanmaya gitmeyerek tepkimizi göstermeyi düşünüyoruz. Allah adaleti tecelli edecektir." dedi. 

CUMARTESİ BÜYÜK EYLEM VAR 

Öte yandan Trabzonspor taraftarı 25.01.2014 (Cumartesi) saat 14.00'da büyük bir eyleme hazırlanıyor. Trabzon Meydan parkında toplanacak olan Trabzonspor taraftarları Yargıtay'ın şike kararı sonrası Trabzonspor'dan çalınan şampiyonluğu geri isteyecekleri büyük bir eylem yapacakları açıklandı.
Editör: TE Bilişim