Trabzonspor'un 2014-2015 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için geçerli kombine kart fiyatlarında yarından itibaren geçerli olmak kaydıyla büyük bir indirime gidildi. 

Kombine kartlarının fiyatları şöyle:
 

 
https://www.passo.com.tr/
 
Yapılan indirime ek olarak kale arkası veya maraton tribünlerinden kombine alan taraftarlarımıza atkı, kapalı veya VIP tribünlerinden kombine alanlara ise forma hediye edilecek.
 
Bugüne kadar kombine kart alan taraftarlarımıza ise aradaki fark kadar TS Club hediye çeki veya ikinci kombinede ekstra indirim uygulanacak.
 
Mevcut kombine kart sahipleri ve Trabzonspor kredi kartı sahipleri yüzde 10, kadınlar ile 2002 ve sonrası doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.
 
Taraftarlarımızın kombine kart alabilmesi için öncelikli olarak PASSOLİG Kartına sahip olması gerekmektedir.
 
PASSOLİG ve Kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarlarımız, işlemlerini Ziyabey Tesislerimizden gerçekleştirebilecek. Ayrıca kombine kart alan taraftarlarımıza PASSOLİG kart ücretsiz olacak.
 
PASSOLİG ve kombine kart almak isteyen taraftarlarımızın alışveriş esnasında yanlarında üzerinde TC Kimlik numarası yer alan bir kimlik kartı bulundurmaları gerekmektedir.
 
Dileyen taraftarlarımız mail order yöntemi ile kombine kart satın alabilirler. Mail order formunu indirebilmek için lütfen tıklayınız.
 
PASSOLİG Çağrı Merkezi: 850 724 3344
 
Ziyabey Tesisleri: 0462 326 6796 - 5116
 
Mail order formu için fax no: 0462 326 6087