Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle futbola ara veren Giray Kaçar taraflı tarafsız herkesi üzerken, Trabzonsporlu taraftarlar kendi oyuncularına moral aşılamak için harekete geçti. Önceki gün Trabzon ve Beşiktaş arasında oynanan hazırlık maçında iki takımın oyuncularının sahaya ‘Geçmiş olsun Giray Kaçar’ pankartı ile çıkmasının ardından duygulanan Giray’a bu kez kendi taraftarları tarafından ikinci yarının ilk lig maçı olan Karabük karşılaşmasında bir sürpriz yapılacak.

23 VE 61. DAKİKALARDA ŞOV
Milli oyuncuya hem destek hem de moral vermeyi amaçlayan Trabzonspor taraftarları, Avni Aker’deki mücadelede kendilerine verilen ‘Giray Kaçar’ maskelerini yüzlerine takarak “Hepimiz Giray Kaçar’ız, hepimiz senin yanındayız” mesajı verecek. Giray’ın sırt numarası da olan 23. dakikaya gelindiğinde ise tribünde dev bir forma açılacak. Trabzon’un şehir kodu olan 61. dakikada ise aynı zamanda takımın ikinci kaptanı olan Giray için hem gemi hem de forma açılacak ve bu formanın üstünde “Gemin seni bekler, bizleri fazla bekletme” ifadeleri yazılı olacak.

NEREDE TEDAVİ OLACAK?
Bu arada şans eseri erken teşhis konularak kalbindeki sorun tespit edilen Giray Kaçar’ın, bundan sonra tedavi konusunda nasıl bir adım atacağı merak ediliyor. Futbol kariyerine devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan milli futbolcunun önümüzdeki günlerde yurt dışına gideceği ve burada bir dizi kontrolden geçirileceği ifade edildi. Giray’ın tedavi sürecindeki tüm masraflarını Trabzonspor Kulübü’nün üstleneceği belirtilirten, deneyimli futbolcunun da şu anda her anlamda kendisini çok iyi hissettiği kaydedildi.