Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oynayacağı Dinamo Minsk maçının biletlerini zam yapması taraftarın tepkisine neden oldu.

UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor'da, bordo-mavili taraftarlar bir maç arayla değişen bilet fiyatlarına tepki gösterdi. UEFA Avrupa Ligi 2. ön ele turunda sahasında İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 yendiği müsabakada bilet fiyatlarını geçtiğimiz sezonki fiyattan veren Karadeniz ekibi 3. ön eleme turuna geçilmesinin ardından deplasmanda oynadığı Dinamo Minks müsabakasını 1-0 kazanarak avantaj yakalamasıyla birlikte bilet fiyatlarını da artırdı. Bütçesine göre kale arkasından bilet almak isteyen bordo- Bordo-mavili taraftarlar, söz konusu tribünlerin biletlerinin taraftar gruplarına fazladan verilmesi nedeniyle de kale arkası biletlerine ulaşmakta zorluk çekiyor.

Derry City maçının kale arkası biletlerini 10 TL'den veren yönetim, Dinamo Minsk maçında ise 20 TL'den satışa sundu. Maraton Tribününü 30 TL'den veren yönetim Dinamo Minsk maçını ise 40 TL'den satışa sundu. 50 TL olan Kapalı Kenar 70 TL'ye, 60 TL olan Kapalı orta 80 TL'ye, 150 TL olan Vıp 200 TL'ye, 300 TL olan Vıp Özel 750 TL'ye, Misafir Seyirci Bilet fiyatı ise yine 30 TL'de tutuldu.
Editör: TE Bilişim