Mas, “Benim görevim takımıma oyun anlamında katkı yapmak. Hele de bu katkı hem oyun hem de skor anlamında olursa tadından yenmez. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu” dedi.
Kasımpaşa maçında attığı golle Trabzonspor’a 3 puan kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çeken Emmanuel Mas el üstünde tutuluyor. Bordo-Mavili forma altında ilk golünü atma mutluluğunu yaşayan Arjantinli oyuncu, “Bunu fazla abartmaya gerek yok. Ben işimin gereğini yerine getirdim” diye konuştu. Görevinin Trabzonspor’a oyun anlamında katkıda bulunmak olduğunu dile getiren tangocu, “Hele de bu katkı hem oyun hem de skor anlamında olursa tadından yenmez. Böyle sürprizlere taraftarlarımız kendilerini hazırlasınlar” dedi.

YENİ SAYFA AÇTIK

Ligin ikinci yarısına iyi bir start verdiklerini belirten Mas, şöyle devam etti: “İlk yarıda yaşananları takım olarak geride bıraktık ve kendimize yeni bir sayfa açarak yola çıktık. İki maçta alınan 6 puanın takım üzerinde önemli motivasyon sağladığı ortada. Herkes mutlu. Bu şekilde devam etmememiz için ortada bir neden görmüyorum. Kazanmayı alışkanlık haline getirdiğimizde gelecekte çok daha farklı bir konumda kendimizi bulacağımızın da farkındayız. Çalışmalarımızı buna göre devam ettireceğiz.”

İPLE ÇEKİYORUM

İki maçtır deplasmanda coşkulu bir taraftar grubu önünde mücadele ettiklerini belirten yetenekli oyuncu, “Trabzon’da oynayacağımız maçta nasıl bir taraftar grubu karşısında oynayacağımızı açık söylemek gerekirse merak ediyorum. Daha önce Trabzonspor taraftarlarının ateşli olduğunu birçok kez duydum. Evimizde buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyorum. Birlikte çok güzel işler başaracağız” diye görüşlerini belirtti.

Kaynak: Karadeniz