Teknik Direktör Şenol Güneş’in ayrılma kararı almasının ardından birlikte çalıştığı yardımcılarının da kulübümüzle yollarının ayrılması üzerine Trabzonspor'un bu sabah yapması gereken antrenman ertelendi.

Antrenman için tesislere gelen futbolcular saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptılar ve olumsuz gidişatın düzeltilmesi için yapılması gerekenleri konuştular.

Ayrıca Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Trabzonlu Gençler taraftar grubu da oyunculara destek verdi. Trabzonspor'un lehine slogan atan taraftarlar, sözcüleri aracılığıyla, “Ne kadar kaybederseniz kaybedin, biz sizin yanındayız. Başınızı öne eğmenize gerek yok. Biran önce toparlanacağınıza yürekten inanıyoruz.  Desteğimiz daima sizinledir” diye konuştular.

Taraftarların çağrısı üzerine el ele tribünlere giden ve karşılıklı slogan atan futbolcularımız adına Kaptan Tolga Zengin bir konuşma yaparak, şunları söyledi: “Hepimiz Trabzonspor’un bu durumu hakketmediğinin bilincindeyiz. Biran önce toparlanmamız gerektiğini biliyoruz. Buraya kadar gelerek bize destek vermeniz büyük anlam taşıyor. Hepimiz Trabzonsporluyuz ve artık bu gidişata dur demeliyiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.”


Tesislere gelen taraftarlar kötü günde takımlarının arkasında olduklarını göstermek, Şenol Güneş'e yakışır bir veda yapmak istediklerini söylediler. Zor zamanda takıma destek olan taraftarlar protesto için bu zamanın doğru olmadığını dile getirdiler.








Tolga'nın konuşmasının ardından taraftarlar, Şenol Güneş'e vefa örneği görterdiler.






Tesislerden ayrılırken Şenol Güneş'e sevgi seli vardı.








Editör: TE Bilişim