Haziran ayı başında hayatını Minecan Beyazadam ile birleştiren Barış Özbek, evliliğin kendisine çok iyi geldiğini belirterek, “Evlilik benim için çok güzel geçiyor. Düğünüm için ise hayatımın en güzel günü diyebilirim. İstanbul’da yaptığım düğün sonrası hemen balayına çıktık. Eşimle birlikte Avrupa turu yaptık. Fransa, İspanya ve İtalya gibi ülkeleri gezdik. Sonrasında ise ailemin yaşadığı Almanya’ya gittik. Yaşadıklarımdan sonra tüm arkadaşlarıma evliliği öneriyorum. Tabi bu işin püf noktası doğru kişiyi bulabilmekte” dedi.

Balayı dönemi dahil antrenmanlara hiç ara vermediğini sözlerine ekleyen Barış, “Ligler sona ermesine rağmen çalışmaya hiç ara vermedim. Hatta balayında bile spor ayakkabılarım hep yanımdaydı. Hem balayı hem de spor yaptım. Kendimi yeni sezona hazırladım. Çünkü geride kalan sezon benim için çok kötü geçti. Trabzonspor’a büyük hedeflerle geldim, kulübün de benden beklentileri oldukça yüksekti. Ancak sezon başında yaşadığım sakatlık her şeyi alt üst etti. Devamında forma şansı bulamadım ama kendimi hep hazır tuttum. Yaşananları bir kenara bırakıp gelecek sezona odaklanmış durumdayım. Bireysel antrenmanlarımın yanı sıra Almanya’da antrenörlük yapan babam Şinasi Özbek ve ağabeyim Sencer Özbek’in kontrolünde çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu an daha kamp başlamadan hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak bomba gibiyim” diye konuştu.

Trabzonspor’da kalıcı olmak istediğini vurgulayan Barış, şöyle devam etti: “Yeni sezondan beklentilerim çok fazla. Takımımın önemli bir parçası olmak ve elde edeceği başarılarda önemli rol oynamak istiyorum. Taraftarlarımıza gerçek Barış’ı izlettireceğim. Bunun için durmadan çalışıyorum”

Trabzon’da ev satın aldığını ifade eden deneyimli oyuncu, “Ben Trabzon’a büyük işler başarmak için geldim. Bu hedefimi de gerçekleştirmek istiyorum. Ayrıca şehrin kültürel yapısını benimsedim ve sevdim. Eşim de Trabzon’u çok sevdi. Satın aldığımız evi birlikte hazır hale getirdik. Eşimle birlikte Trabzon’da uzun süre kalmak istiyoruz. Futbola inanılmaz bir açlığım var. Başarılı olmayı da çok istiyorum. En büyüm şansım da eşim. Bu konuda beni çok destekliyor. İnşallah her şey çok güzel olacak” yorumunu yaptı.
Editör: TE Bilişim