UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Apollon Limassol'u Hüseyin Avni Aker'den 4 golle uğurlarken maça damgasını vuran isim Olcan Adın oldu. Raket gibi sol ayağı, müthiş futbol zekası, hırsı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle, birçok maçta Trabzonspor'u sırtlayan Olcan dün gece yine başroldeydi. Adeta tek kişilik gösteri sunan yıldız futbolcu 23'te attığı golle perdeyi açtı. Bu golden iki dakika sonra Soner'e asist yaparak skorun 2-0'a gelmesini sağlayan Olcan mücadelenin ikinci yarısında da sahneden inmedi.

MÜTHİŞ FRİKİĞİYLE BİTİRDİ
Karşılaşmanın 61'inci dakikasında Apollon Limassol kalecisini bir kez daha çaresiz bırakarak durumu 3-0 yapan Olcan, daha sonra Rum takımının 2 gol birden bulup umutlanması üzerine yeniden sazı eline alma gereği duydu. 83'üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen bordo-mavili futbolcu, kusursuz sol ayağını yine mükemmel kullandı ve kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü atarak gecenin kahramanı oldu.

ADINI TARİHE YAZDIRDI
Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan ve son 7 maçında 7 gol atıp 2 asist yapan Olcan, dün gece 3 gol attığı Apollon Limassol maçıyla birlikte tarihe de adını yazdırdı. Trabzonspor tarihinde ilk defa bir futbolcu Avrupa kupalarında bir maçta 3 gol birden attı. Olcan busezon Avrupa'da 5 gole ulaştı. Olcan Adın daha önce Gaziantep formasıyla 19 Mart 2011'de hat-trick yapmıştı.

BİZ DE İNSANIZ
Apollon karşısında 3 gol bir asistle oynayarak maçın yıldızı olan Olcan Adın maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bugün neredeyse 23 maç oynadık. Futbolda inişler çıkışlar olabiliyor. Bizlerde insanız yorulabiliyoruz. UEFA'da farkımızı ortaya koymayı hedefliyoruz. İnşallah öyle olur" ifadelerini kullandı.