Taraftarın çok sevdiği, iki yedek kaleciyi Türkiye’nin en iyi iki kalecisi yaparak başarısını ortaya koyan deneyimli teknik adam için kampanya başlatan TAYFA, kulübe mail ve telefon yağmuruna tuttu. Gün vefa günüdür diyen TAYFA, açıklamalrında şu sözlere yer verdi. “Kimse Selçuk İnan'ı ıslıklamasın ! Kimse Egemen'i yuhalamasın! Kimse Burak Yılmaz Galatsaray'a giderse, Trabzon'a giremez demesin! Gitmelerini bu denli kolaylaştıran yönetimdir! ALPER BOĞUŞLU, Trabzon'un, Erdoğdu'nun çocuğudur! Kulüpteki herkesten daha fazla Trabzonsporludur. 2 yedek kaleciyi Türkiye'nin en iyi 2 kalecisi yapmış, Dünya Devlerinin transfer listesine sokmuş bir kaleci antrenörüdür. Alper Boğuşlu, Ankaragücü'nden aldığı paranın yarısına, Trabzonspor'a imza atmıştı!
Şimdi sözleşmesi uzatılmıyor. Gün vefa günüdür, değerine sahip çıkma günüdür! Kimse keyfi kararlar almasın, en ağır tepkimizi ortaya koyarız. “
Başarısıyla Türkiye’nin en iyi, Avrupa’nın sayılı kaleci antrenörlerinden biri olan Alper Boğuşlu’ya yönetimin sıcak bakmadığı söylense de Şenol Güneş’in Alper Boğuşlu ile çalışmak istediği biliniyor.
Editör: TE Bilişim