Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma 3 yıllık resmi imzayı attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan törende konuşan Hurma, iddialı sözler sarfetti. Ligde mücadele edecekleri rakiplerinden daha iyi durumda olduklarını belirten Hurma, "Burada çok dramatik şekilde üç şampiyonluk kaybettik. Şimdi onu almamız lazım. Bu zeminin, şartların buna uygun olduğunu düşünüyorum. Kendimize olan güvenimiz tam. Hiçbir korkumuz yok. Bana güvenip destek olan herkese teşekkürler" diye konuştu. 

Okay dünya starı olacak 
Hurma, transferde izleyecekleri yol hakkında da, "Erzurum, Samsun ve Kayserispor'da çalıştım. O kulüplerdeyken 500 bin euro'luk oyuncuları alarak 9-10 milyon euro'ya sattık. Geçtiğimiz dönemde Trabzonspor'da çalışan arkadaşlara bunları söylemiştim. 'Biz alamayız, siz gidip alın' demiştim. Üçte birine itibar edilseydi Trabzonspor'un 200-300 milyon euro kârı olurdu. En ucuzu 40 milyon euro'ya gitti. Hakan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ seneye bizimle olacak. Okay dünya starı olacak biri. Trabzonspor çok doğru bir iş yaptı. Alper ileriye atak yapacak bir oyuncu. Hakan'ı zaten biliyorsunuz. Ben şampiyonluğa oynarken Hakan'ı Trabzonspor'a verdim" dedi. 

Kampa kadar bitireceğiz 
Hurma, kulübün amacına uygun transferler yapacaklarını da ifade ederek, "Yetkili benim. Trabzonspor transfer yaparken niye yaptığını bilecek. Buraya her şeyi değiştirmeye değil katkı vermeye geldim. Hocamızla görüşüyoruz. Sayın başkanımızla 4-5 gündür görüşüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Kampa kadar bitireceğiz" diye konuştu.

Trabzonlu ihanet etmez
Hurma, Kayseri'de kazandıkları bir Trabzonspor maçı sonrası kolbastı çaldırdığı iddialarla ilgili, "Trabzonspor'd a onurlu haysiyetli düzgün insanlar yetişir. Onlar da ekmek yedikleri kulübe ihanet etmezler" dedi.
Editör: TE Bilişim