Trabzonspor'da dün kritik birtoplantı yapıldı. Öğleden sonra kulüpte asbaşkan Nevzat Şakar ilegörüşen Şenol Güneş hem busezonla ilgili hem de gelecek yılla ilgili geniş bir rapor sundu. 3 saat süren görüşmede Güneş bu sezonu değerlendirirken, çok yorulduğunu ve bazı şeylere kırıldığını da açık açık yönetime iletti. Asbaşkan Nevzat Şakar ile bu görüşme olurken sanal ortamda, "Şenol Güneş görevi bıraktı" haberleri camiada panik yarattı.Fakat bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı. 

BÜTÇE 15 MİLYON EURO 
Görüşmede transfer de masaya yatırıldı ve eksikler konuşuldu. Şenol Güneş gidecek futbolcuların listesini yönetime verirken, yabancı kadrosunda revizyona gideceğini bildirdi. Transferde 
tek yetkili isim olacak olan Şenol Güneş dün itibariyle de transferde düğmeye bastı. Bordo-mavilitakım, özellikle bir forvet ve bir stoper transfer edecek. 

Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Pavel ve Piotr Brozek kardeşler ile gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Glowacki ile yollar ayrılacak. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Barış Özbek 
için daha karar verilmedi.

Transfer bütçesi 15 milyon 
euro olarak belirlendi. Öte yandan yönetim içindeki sorunlarda devam ediyor. Genel Sekreter Hasan Yener ile başkanSadri Şener arasındaki buzlar erimedi. Şener, TFF başkanvekili Ufuk Özerten için yapılan açıklamaya imza atmayan Yener'in istifasını istemişti.
Editör: TE Bilişim