Dün Akyazı Stadyumunun temel atma töreni vardı. Trabzonspor'un efsane futbolcularından Fatih Tekke de açılış töreninde idi. Eski futbolcular törene davet edildi mi edilmedi mi bilinmez ama, Fatih Tekke bu haftaki köşe yazısında bu davet yüzünden Trabzonspor yönetimini eleştirdi. 

İşte o yazı :

Yönetim yüzünü iç dinamiklere çevirmeli

Dün Akyazı Spor Kompleksi’nin temel atma töreni Sayın Başbakanımız tarafından yapıldı. Törene hemşehrilerimin katılımı çok azdı. Bana göre bu fotoğraf Trabzonspor Yönetimi’ne gösterilen bir tepkiydi. Her anı futbol olan bu şehirde, bu kadar büyük projeye katılımın az oluşu, oldukça düşündürücü.

Bir defa daha dile getirme ihtiyacı duyuyorum. Trabzonspor bu şehrin en önemli kimliği ve dinamiğidir. Trabzonspor’un gerçek sahipleri, bu şanlı formayı terletmiş oyuncular ve bordo-mavi renklere gönül vermiş taraftarlardır. Bu asla unutulmamalıdır.

En önemlisi de; Trabzon’da Trabzonspor’la ilgili halı saha açılışı dahi olsa, oraya ilk davet edilmesi gereken kişiler bu camianın en önemli parçası olan bu takımı buralara getirmiş olan oyunculardır. Maalesef ben hariç, kimseyi açılışta göremedim. Haaa unutmadan söyleyeyim, bu törene ben de davet edilmedim.

Yüzünüzü ve kalbinizi bu takımın iç dinamiklerine dönmezseniz, taraftar bunu görür ve haklı olarak da kırılır. Biz Sayın Başkandan, bir önceki yönetimin bıraktığı enkazı, bu enkazdan nasıl kurtarmaya çalıştığını ve Trabzonspor için uzun vadeli planlarının neler olması gerektiğini anlatmasını bekliyoruz.

Maça gelince genelde gördüğümüz, rakibin daha fazla topla oynadığı, bulduğu pozisyonları kaçırdığı, Onur’un kurtardığı, savunmanın bölüm bölüm iyi oynadığı ve hücumda hiçbir üretkenliğin olmadığı şeklindeydi. Maçın tek güzel hareketi Olcan’ın çok zor pozisyonda yaptığı orta ve arkasından gelen goldü. Ama önemli olan her zamanki klişe söz 3 puandı. Trabzonspor bunu başardı.
Editör: TE Bilişim