Trabzonspor'da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun henüz başkan seçilmeden önce "Sportif direktör olacak" dediği Fatih Tekke ile yollar resmen birleşmeden ayrıldı... FOTOMAÇ, bu şok gelişmelerin perde arkasını ortaya çıkardı. Önceki gün başkan Hacıosmanoğlu'nu telefonla arayan Fatih Tekke, "Başkanım bizim durumumuz nedir? Takımda nasıl bir yapılanma olacak? Mustafa Akçay'ı göreve getirdiniz. Onunla hangi şartlarda çalışacağız? Takımın kampı, transferleri nasıl yapacağız? Bilmek istiyorum. Bir başarısızlıkta bedel ödemek zorunda kalmayı istemem" dedi. İşte bu sözler Tekke'nin görevini başlamadan sonlandırdı. 

TÜM KARARLARI KARAMAN ALACAK
Tekke'ye bu soruları üzerine "Başka biriyle çalışmayı düşünüyorum" diyen Hacıosmanoğlu, İzmir'de Onur'un düğününde Ünal Karaman ile bir araya geldi. Başkan, Karaman'a "Gel futbolun başına geç" dedi. Karaman, "Futbolun tek patronu olursam tamam" dedi ve el sıkışıldı. Artık futbolla ilgili tüm kararları Karaman alacak. 

EFSANE iSiMLERDEN
Futbol oynadığı dönemde 9 yıl Trabzonspor formasını giyen Ünal Karaman, bordo-mavili takımda Şenol Güneş'ten önce Hugo Broos döneminde sportif direktörlük görevine getirilmiş, Güneş'in gelmesiyle birlikte sahaya inip yardımcı antrenörlük yapmıştı. Geçen sezon başı sözleşmesi yenilenmeyen Karaman, devre arasında tekrar göreve gelmiş ama Güneş'le birlikte yine bavulunu toplamıştı.

Kaynak: Fotomaç / CEVAT KOL
Editör: TE Bilişim