Trabzonspor’un eski Başkan Sedri Şener’i mahkemeye vermesine her kesimden tepki geliyor.

Neresi etik?

A. Celal Ataman; Hem Sadri Şener’in aldığı kupa söylemleriyle ayakta duracaksın, hem de o kişiyi mahkemeye vereceksin. Bunun neresi etik, neresi doğrudur? Bu hareketler yanlıştır zira yarın da aynı durumla Hacıosmanoğlu karşılaşabilir. Trabzonspor’un geleceği adına uğraşılacak o kadar konu var ki, geriye değil ileriye bakılmalı.

Kin politikası

Faruk Özak; Başkan Şener işlerinin kötü gittiği dönemde bile kulübe para bağışladı. Son dönemini de şampiyonlukla noktalamıştır. Sadri Bey bu kulübe çoluk-çocuğunun nafakasını verirken, bu camia onu unutmayacaktır. Sadri Bey'in şahsında böyle bir aileye yönelik bu iftiraları ve geçmişle ilgili kin politikasını şiddetle ve nefret kınıyorum.

Bu haksızlık!

Atay Aktuğ; Trabzonspor’da bugüne kadar hiçbir başkan eski bir başkanı mahkemeye vermedi. Bu işler doğru işler değil. Başkanın ne olursa olsun öncelikle Sadri beyle konuşması gerekirdi. Bu tür olaylar kulübe büyük zararlar veriyor ve sonuçta Trabzonspor yaralanıyor. Başkan Sadri Şener’e haksızlık yapıldığına inanıyorum.

Doğru değil

Ali Özbak; Dünyayı bağışlayarak giden bir Başkan Şener’e bunun yapılmasını doğru bulmadığımı kongrede de söyledim. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu yanlıştan döneceğini umuyorum. Kendisine de söyledim, ‘bu yaptığın doğru değil’ dedim. Bu kulüp birbirini suçlayarak değil sahip çıkarak ayakta kalır, unutulmamalıdır. (Kuzey Ekspres)