Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 

"1 Meşale de Sen Yak Trabzon " adı altında gerçekleştirilecek organizasyonu 2 Ağustos Perşembe günü saat 23.00'de Trabzon Beşirli Sahili'nde yapılacağı bildirildi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı, hem Trabzonspor'un 45. yıl dönümü etkinliklerinde kutlama yapmak hem de bordo-mavili kulübe yapılan haksızlıklara tepki koymak için böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, "Trabzonspor 45. kuruluş yıldönümü etkinliklerine bir renk vermek ve aşık olduğumuz renklere yapılan haksızlıklara tepki koymak için böyle bir organizasyon planladık. Trabzon'a ve Trabzonspor'a olan aşkımızın ve sevdamızın ateşini dile getirmek istiyoruz" dedi. 

Fındıkçı, bu organizasyona bütün Trabzon halkının katılmasını istediklerini ifade ederek "Trabzonspor'a aşık olan Trabzon insanlarını bu organizasyona bekliyoruz. Kulübümüze yapılan haksızlıkları bir kez daha hep birlikte haykırmak istiyoruz. Haksızlıklara demokratik yollarla en güzel şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Hakkımız olanı alana kadar da direnmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Hakkımız olan kupamızı bize versinler" ifadesini kullandı. 

Herkesi beyaz tişörtleriyle 2 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de Aksular Otel'in yakınlarında, Beşirli sahiline bekliyoruz. Tertemiz 45. yılı için bir meşalede sen yak!
Editör: TE Bilişim