THY Antalya Cup'ın tanıtım kokteyli yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, yaptığı konuşmada, yıllardır sporun içinde yer alan bir isim olduğunu belirterek, eski bir futbol hakemi ve yıllarca MHK üyesi olarak görev yaptığını söyledi.

Turnuvanın turizmin başkenti Antalya'da yapıldığına dikkati çeken Arıcı, "Daha önce Antalya'da birçok organizasyon yapıldı ama devamı gelmedi. Bu nedenle hasret kaldığımız bir organizasyon. Umarım üzerine eklenerek devamı gelir. Antalya'ya 12 milyon 66 bin misafir geliyor. Yüzde 8'lik artış yaşandı ve bu bir rekor. Dünyanın en fazla misafir alan 3. kenti durumundayız, emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Galatasaray ve Trabzonspor'u Avrupa kupalarında başarıdan başarıya koştuğunu vurgulayan Arıcı, "İnşallah Avrupa'da şampiyonluk da göreceğiz. Şu anda 26 stadın inşaatı devam ediyor. Antalya Stadı da bunlardan birisi. Stat hizmete girdikten sonra daha güzel organizasyonlar göreceğiz" ifadesini kullandı.

Kulüp temsilcileri ise Antalya'da bulunmaktan ve turnuvada yer almaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, katılımcı takımlara başarılar diledi.

Tanıtım kokteyline, Galatasaray Kulübü adına idari koordinatör Tomas Ujfalusi, Trabzonspor Kulübü adına başkan danışmanı Serhat Altıncı, Ajax Kulübü adına takım menajeri Tjerk Smeets ve Celtic Kulübü adına organizasyon menajeri Jamic Church ve kaptan Scott Brown ile sponsor firmaların temsilcileri katıldı.
Editör: TE Bilişim