Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sağ uyluk arka adalesinde gerilme olan Batuhan, sağ kasığında ağrı hisseden Yasin ile omzundan sakatlığı bulunan Fatih Öztürk katılmadı.

Trabzonspor'un bu sabahki antrenmanı öncesinde teknik direktör Mustafa Akçay, Beşiktaş'a transferi fiyat anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşmeyen Kaptan Tolga Zengin ile uzun süre sohbet etti. Tolga Zengin, 3 milyon Euro'luk bonservis bedelinin kulüp sitesinden açıklanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Tolga, takım arkadaşı Onur'la da uzun süre görüştü.

Tolga'nın hocasıyla konuşurken objektiflere yansıyan görüntü herşeyi özetliyor;


Bordo-mavililer öğle yemeğinin ardından karayolu ile İngiltere vizesi almak için Ankara'ya geçecek. Vize işlemlerinden sonra iki gün izin yapacak olan futbolcular, Pazar günü saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak.

Beşiktaş'a gidemeyince küplere bindi

Milli eldiven, Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyince soluğu hocasının yanında aldı. Mustafa Akçay ile kaptan, dakikalarca hararetli bir şekilde tartıştı

Beşiktaş ile transfer görüşmeleri olumsuzlukla sonuçlanan Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'in keyfi kaçtı. Kulüpten önceki gün yapılan, "Tolga için Beşiktaş'tan 3 milyon euro istedik" açıklaması Tolga Zengin'in keyfini kaçırdı. Başarılı kaleci, Beşiktaş'a transferi gündeme gelmesi ve ardından yaşanan gelişmelerle ilgili olarak duyduğu rahatsızlığı teknik direktör Mustafa Akçay ve futbol genel direktörü Ünal Karaman aracılığıyla yönetime iletti. Transferiyle ilgili yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dün yapılan idman sırasında teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la da paylaştı. Yaklaşık 15 dakika boyunca saha kenarında gerçekleştirilen görüşmede Tolga'nın hayli üzgün ve gergin olduğu gözlendi. Mustafa Akçay'ın uzun süre konuştuğu Tolga'nın bu görüşmeye rağmen ikna olmadığı ve konuyla ilgili kendisinin bir açıklama yapmak istediği öğrenildi.

BAŞKAN: GEREKiRSE ÖZEL UÇAK TUTARIZ
Kaptan Tolga Zengin, herkesin transferi hakkında bir şeyler söylediğini belirterek, "Transfer görüşmeleri ve ortaya atılan iddialarla ilgili olarak hiç konuşmadım. Gelişmeleri yakından takip ettim. Bu görüşmelerde yaşananlarla ilgili doğruları herkes öğrenecek. Taraftarlarımız kulaktan dolma bilgilere inanmasınlar. Ben gitmek istemedim, kimseye bir fiyat da söylemedim. Tüm gerçekleri benim ağzımdan öğrenecekler. İnsanların gönlü rahat olsun. Bugüne kadar da ne kendime, ne Trabzon'a ne de Trabzonspor'a laf getirecek kötü bir şey yapmadım" dedi. Bu arada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kaptan Tolga'yı telefonla arayıp, sakin ve itidalli davranmasını istediği dile getirildi. Hacıosmanoğlu'nun ayrıca Tolga'ya "Ne zaman istersen annenin yanında olacaksın. Çok mu zorlandın, senin için özel uçak tutarım" dediği öğrenildi.

Öte yandan Davraz kampına gecikmeli olarak katılan Sol Bamba, özel işleri nedeniyle izin istedi. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile görüşen ve izni alan Bamba'nın Paris'e gideceği öğrenildi.