Trabzonspor'da Kaptan Tolga Zengin, Spor Toto Süper Lig yayıncısı Lig Tv’nin Beşiktaş maçının perde arkası görüntülerini yayınlarken ekrana taşıdığı içeriğin çarpıtıldığını açıkladı.
 
Müsabakanın son bölümleri oynanırken dördüncü hakemin kulübeden çıkmamaları ve yerlerine geçmeleri yönünde yaptığı uyarılara zamanı göstererek karşılık verdiklerini vurgulayan Tolga, “Bu durumun ekranlardan farklı yansıtılması gereksiz ve gerçek dışı polemikleri de beraberinde getirmiştir.
 
Trabzonspor takımının tüm futbolcuları konumları ne olursa olsun bütün müsabakalara galibiyet için çıkar. Hepimiz de bu düşüncedeyiz. Maçın sonuyla ilgili bütünden ayrılan parçalar halinde yayınlanan görüntülerle verilmeye çalışılan mesaj tamamen toplumu yanıltmaya yöneliktir.
 
Bizim dördüncü hakemin ‘yerinize geçin’ uyarısına saati gösterip, maçın bittiğini belirterek verdiğimiz karşılık çarpıtılmış ve üzerine yorumlar yapılmasına yol açılmıştır.
 
Bu eleştirilerin hiçbirini ne hak ediyoruz ne de kabul ediyoruz. Üstelik bahsedilen pozisyon Sapara’nın frikik atışı kullandığı maçın son pozisyonuydu. Böyle bir anda neden maçın bitmesini isteyelim? ” diye konuştu.