Fenerbahçe maçından sonra şeref tribününe doğru bir tepki gösterdiğini doğrulayan kaptan Tolga, "O an söylediklerimin arkasındayım. Sadece gülmelerine sinirlendim ama küfür etmedim" diye konuştu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye 1-0 yenilip kupayı rakibine kaptıran Trabzonspor'da kaptan Tolga Zengin, hakkında ortaya atılan "Küfür etti" yönündeki iddiaları yalanladı. Maç sonunda protokol tribününe dönerek küfürlü bir şekilde tepki gösterdiği yönündeki iddialara yanıt veren tecrübeli futbolcu, "Şeref tribününde TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten ve F.Bahçe Başkan Vekili Abdullah Kığılı oturuyordu. Maç yeni bitmiş ve bize bakıp gülüyorlardı. Biz orada üzülürken orada onların gülerek oturmalarına kızdım. Evet, şeref tribününe doğru bir tepkim oldu" şeklinde konuştu.

"SiZiN ESERiNiZ" DEDiM
Bazı gazetelerin iddia ettiği şekilde tribüne doğru herhangi bir kötü söz söylemediğini dile getiren Tolga, "Bize doğru bakıp gülüyorlardı. Ben de elimle işaret ederek 'Gülün gülün işte sizin eseriniz. Futbolu bu hale siz getirdiniz' dedim. Aynen bunları söyledim. Bu sözlerimin de tamamen arkasındayım. Ancak bazı art niyetli gazeteciler benim sözlerime ekleme yapıp küfür ettiğimi iddia ediyorlar. Kesinlikle kimseye küfür etmedim" diye konuştu.

KÜFÜR BANA YAKIŞMAZ
Küfürün kendi karakterine yakışmayan bir şey olduğunu vurgulayan Tolga, "Benim yeri geldiğinde ne kadar saygılı, yeri geldiğinde ne kadar dobra bir insan olduğumu herkes bilir. Küfür etmiş olsam da 'Ettim' derdim. Ama bana böyle davranışlar yakışmaz. Şeref tribününe doğru ne bir el-kol hareketi, ne de küfür şeklinde bir tavır sergiledim. Sadece tepki gösterdim. Küfür ettiğimi kanıtlasınlar, bugün futbolu bırakırım" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL

Editör: TE Bilişim