Kupa maçlarında kaleyi Onur'dan devralan ve performansıyla alkışı hak eden Tolga Zengin, finalin bir adım uzakta olduğunu belirtti ve “Taraftarımız kupayı çoktan hak etti. Onlara bu armağanı vermek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Lig maçlarında formasını Onur’a kaptıran, ancak Türkiye Kupası sınavlarında ortaya koyduğu üst düzey performansla her zaman hazır olduğunu gösteren Tolga Zengin, final biletini taraftarlara armağan etti. Avni Aker’de her açıdan özlenen bir tablo ortaya çıktığını söyleyen Bordo-Mavililer’in kaptanı, “Bu sezon beklentilerin uzağında kaldık. Herkes gibi bizler de üzgünüz ama bu tabloyu değiştirecek, üzdüğümüz taraftarın yüzünü güldürecek olanlar da bizleriz. Bu maçta gerçek Trabzonspor gibi oynadık. Avni Aker’deki ortam muhteşemdi. Bunu sürekli hale getirebilirsek zaten kendimizden başka rakibimiz olmaz. Sivas’ı elemek bir adımdı. Şimdi bu sezon bizi hep destekleyerek kupayı hak eden taraftarımıza o armağanı verme vakti geldi” dedi.

‘Ortada bir şey yok’

Hakkındaki transfer söylentileri paralelinde tribünlerde kendisi için açılan “Gemiyi terk etme” pankartının da çok anlamlı olduğunu belirten kaptan Tolga, “Benim nasıl bir Trabzonlu olduğumu herkes bilir. Benim normal şartlar altında bu gemiyi terk etmem söz konusu zaten olmaz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim