3 milyon euronun yanı sıra bir oyuncu isteyen bordo-mavililere olumsuz yanıt veren Beşiktaş'ın, transferi dondurmak üzere olduğu öğrenildi..

Bordo-mavili kulüple maddi konularda uzlaşamayan siyah-beyazlıların, Tolga'ya alternatif olabilecek file bekçilerini gündeminde tuttuğu kaydedildi.
Trabzonspor'un bugüne kadar yapılan tüm görüşmelerde 3 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Beşiktaş'tan bir futbolcu istediği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün kanca attığı Oğuzhan ve Holosko gibi oyuncuları bırakmaya yanaşmayan Beşiktaş'ın, yeni sezona geniş bir kadroyla başlamak istediği için Trabzonspor'a olumsuz yanıt verdiği vurgulandı.

Yaşanan problemler nedeniyle Tolga Zengin konusunda somut bir adım atamayan ve pazarlıklarda en başa dönen Beşiktaş Futbol Komitesi yeni girişimlerde de başarısız olunması halinde transferi rafa kaldıracak.

MENAJERİN SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Tolga Zengin'in menajeri Kanat Ayas'ın Ajansspor'da çıkan "Oyuncum artık İstanbul'u hak ediyor, Trabzonspor'da görevini tamamladı." şeklinde sözlere Trabzonspor taraftarından büyük tepki geldi.